2777
2789
عنوان

مهریه سکه چه تعدادی کافیه سوال

182 بازدید | 31 پست

پسری که واقعا عاشق هم هستین و وضع مالیش خیلی خوب نیست 

چه تعداد مهریه در نظر می گیرید که هم منصفانه باشه هم مناسب؟ 

شاخ گل هم لازم ؟ مثلا ۸ تا شاخ گل رز و...

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴تا

چه تفاوت زیادی 😂 شما میگی ۱۴

بالایی میگه ۱۱۴ 😅

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چه ۱۰۰۰ تا باشه چه یه دونه جونت به لبت برسه میگی مهره ام حلال جونم آزاد مگر اینکه بخوای روش سرمایه گ ...

هم این هم اینکه اگر استطاعت مالی نداشته باشه قسط بندی میکنن ۶ ماه ی ربع سکه خخخخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
گلم کلا بالای ۱۱۴ تا رو‌نمیگیری ۱۰۰۰ تا هم باشه بالای ۱۱۴ تا برای ثبتش هم باید مالیات بدی

نه ۱۰۰۰ که واقعا زیاد و فشار میاد به پسر

بالای ۳۰۰

۳۱۴ تا 

اونموقع نخواستی نمیگیری ولب کسی آینده رو ندیده 

مهریه تنها اهرم فشاره 

اگه دیدی مهریه نمیده حداقل تمام حقوقت رو بگیر

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥