2777
2789

آقایون میگم بنظرتون وقتی یه آقا تو خیابون وقتی با همسرشان  یا تو گوشی به زنای دیگه نگاه می‌کنه

وخانوم متوجه نگاهش میشه 

چ واکنشی نشون بده خانوم متاهل ؟ 

من عقدم نمیخام زندگیم بهم بریزه فقط راهنمایی میخام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکنشی نشون نده اگه دوستون داره ولش کن اینحوری فراریش میدی واسه اقا عیب نیست

آخه همش از لحاظ اندام جنسی اونارو با خودم مقایسه میکنم 

یا اعصابم خورد میشه واضح نگاه می‌کنه من اینجور نیستم 

من خانم هستم و با اجازه ت نظرمو میگمکابل رو بگیر و به روی خودت نیارچون اگه به رو بیاری فقط اون حرمت ...

مرسی عزیزم آره دوسه بار واکنش نشون دادم بدتر شده میگه اعتماد نداری 

آخه همش از لحاظ اندام جنسی اونارو با خودم مقایسه میکنم یا اعصابم خورد میشه واضح نگاه می‌کنه من اینجو ...

نه مردها مقایسه نمیکنن چون همه چی دوس دارن حساس نباش

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

آخه همش از لحاظ اندام جنسی اونارو با خودم مقایسه میکنم یا اعصابم خورد میشه واضح نگاه می‌کنه من اینجو ...

خوب عزیزم باید روی اعتماد به نفس خودت خیلی کار کنی

کتاب های مخصوص اعتماد به نفس به خون خیلی موثره

خوب عزیزم باید روی اعتماد به نفس خودت خیلی کار کنیکتاب های مخصوص اعتماد به نفس به خون خیلی موثره

آخه عزیزم دوران دوستی گاهی از اندام بلاگرای معروف ک میدونستم علمیه تعریف میکرد خودم همش میخام عمل کنم  

اندامم خوبه  اما باسن ندارم و همش تمرکزم رو اینه

آخه عزیزم دوران دوستی گاهی از اندام بلاگرای معروف ک میدونستم علمیه تعریف میکرد خودم همش میخام عمل کن ...

اون خودش میدونه که اون اندام ها طبیعی نیست و با عمل و ف یلتر و این چیزاست 

چرا میخوای خودتو زیر تیغ بدی

باور کن یکم بگذره از سرش می افته