2777
2789
حالام هيچ راهي ندارم جز اينكه خفه بشم و هيچي نكم فقط از تو بسوزم

ب خداوند پناه ببرین ب سلامتی خودتون ضرر نزنین اگه می تونین نمازاتون رو اول وقت بخونین قرآن رو با معنی بخونین معنوایتتون رو پررنگ تر کنین تا رنگ ایمان و امید ب زندگیتون شادی و آرامش ببخشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

اكه من نرم طرفش عمرا اون نمياد. الان قهره. هرچي رفتم پيشش بوسش كردم روشو كرد اونور كفت نيا پيش من

خب وقتی نمیخواد توهم بی محلش کن باهاش .احتمالا محبتشو میزاره پای اون دخترایی که گفتی وگرنه هیچ مردی الکی سرد نیست اینقد..شماره دختره رو بردار .با یه تلفن عمومی زنگ بزن بهش خودتم معرفی نکن .بگو میدونم چیکار میکنی.به خانوادت اطلاع میدم و...

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خداوند پناه ببرین ب سلامتی خودتون ضرر نزنین اگه می تونین نمازاتون رو اول وقت بخونین قرآن رو با معن ...

اكه بدوني تو دلم چقد غصه دارم 

موندم واقعا بايد چكار كنم

چجوري كوتا نيام اخه؟؟ دستم به هيجا بند نبود اصلا

میگفتی من که طلاق نخواستم .تو میخوای پس مهریه مو بده برو هرغلطی دلت میخواد کن..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢
خب وقتی نمیخواد توهم بی محلش کن باهاش .احتمالا محبتشو میزاره پای اون دخترایی که گفتی وگرنه هیچ مردی ...

نميدونم. يعني به من محبت نميكنه به يكي ديكه ميكنه؟ خدا ازش نگذره

عين اين احمقا نكردم شماره دختره و سيو كنم پاكش  ةردم

میگفتی من که طلاق نخواستم .تو میخوای پس مهریه مو بده برو هرغلطی دلت میخواد کن..

داستانش مفصله. كلي شاهد به دروغ اورد كه استطاعت مالي ندارم. بعدشم بًرام بريدن چعار ماهي يه سكه. اونم نميده

نميدونم. يعني به من محبت نميكنه به يكي ديكه ميكنه؟ خدا ازش نگذره عين اين احمقا نكردم شماره دختره و ...

یه حسی بهم میگه خیلی ساده هستی و دارن از همین سادگیت سواستفاده میکنن..شما باید به خودت ارزش بدی اگه خودشو میگیره شما هم یکم خودتو بگیر...با هر اتفاقی نازشو نکش..بزار بفهمه همیشه اینطوری نیس..نزار وقتش خالی باشه که بره با کسی ..اگه سر کرد تو گوشی هی باهاش حرف بزن یا یه کاری بده دستش..افسره هم بنظر نیا جلوش..برا دل خودت هم که شده به خودت برس و هم اینکه اون ببینه ..

داستانش مفصله. كلي شاهد به دروغ اورد كه استطاعت مالي ندارم. بعدشم بًرام بريدن چعار ماهي يه سكه. اونم ...

ناامید نباش ..خدا سرشو به سنگ میزنه شک نکن .چه الان چه چند سال دیگه خودت میبینی

یه حسی بهم میگه خیلی ساده هستی و دارن از همین سادگیت سواستفاده میکنن..شما باید به خودت ارزش بدی اگه ...

بيشتر از اينكه ساده باشم خرم

نميزارم خيلي تنها باشه ولي خو ساعتكاريش زياده من چميدونم كجاها ميره خواهر

بيشتر از اينكه ساده باشم خرم نميزارم خيلي تنها باشه ولي خو ساعتكاريش زياده من چميدونم كجاها ميره خو ...

وقتی سرکاره بهش زنگ بزن..یا اس ام اس بده..اگه میتونه با گوشی ور بره ساعت کاریش

اكه بدوني تو دلم چقد غصه دارم  موندم واقعا بايد چكار كنم

ب خدای خودتون پناه ببرین خالصانه و خاضعانه صداشون کنین ازشون کمک بخواین ایمان داشته باشین ک کمک خداوند ب یاریتون میاد خداوند ب انجام هرکاری تواناست هدایت همسرتون رو طلب کنین بخواین زندگیتون سامان بگیره مهر همسرتون زیاد بشه فکرای خوب کنین و مرتب با خودتون بگبن زندگی من روز ب روز بهتر میشه  زندگی من در پناه خداوند ایمن هستم خدایاشکرت اجازه ندبن ناامیدی بهتون غلبه کنه شکستش بدیمن ورزش کنین ب خودتون برسین برای خودتون ارزش قائل باشین زندگیتون با تکیه بر رحمت خداوند بسازین کمر مشکلات رو بشکنین کاری کنین کارستون کاری کنین گذشته برابرآیندنوتون ب زمین بیفته 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

چطور مگه

برای خونه دارشدنتون صلوات فرستادم الهی بزودی زود خونه باب میلتون بخرین الهی آمین