حالام هيچ راهي ندارم جز اينكه خفه بشم و هيچي نكم فقط از تو بسوزم
ب خداوند پناه ببرین ب سلامتی خودتون ضرر نزنین اگه می تونین نمازاتون رو اول وقت بخونین قرآن رو با معنی بخونین معنوایتتون رو پررنگ تر کنین تا رنگ ایمان و امید ب زندگیتون شادی و آرامش ببخشه
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نميدونم. يعني به من محبت نميكنه به يكي ديكه ميكنه؟ خدا ازش نگذره عين اين احمقا نكردم شماره دختره و ...
یه حسی بهم میگه خیلی ساده هستی و دارن از همین سادگیت سواستفاده میکنن..شما باید به خودت ارزش بدی اگه خودشو میگیره شما هم یکم خودتو بگیر...با هر اتفاقی نازشو نکش..بزار بفهمه همیشه اینطوری نیس..نزار وقتش خالی باشه که بره با کسی ..اگه سر کرد تو گوشی هی باهاش حرف بزن یا یه کاری بده دستش..افسره هم بنظر نیا جلوش..برا دل خودت هم که شده به خودت برس و هم اینکه اون ببینه ..
ب خدای خودتون پناه ببرین خالصانه و خاضعانه صداشون کنین ازشون کمک بخواین ایمان داشته باشین ک کمک خداوند ب یاریتون میاد خداوند ب انجام هرکاری تواناست هدایت همسرتون رو طلب کنین بخواین زندگیتون سامان بگیره مهر همسرتون زیاد بشه فکرای خوب کنین و مرتب با خودتون بگبن زندگی من روز ب روز بهتر میشه زندگی من در پناه خداوند ایمن هستم خدایاشکرت اجازه ندبن ناامیدی بهتون غلبه کنه شکستش بدیمن ورزش کنین ب خودتون برسین برای خودتون ارزش قائل باشین زندگیتون با تکیه بر رحمت خداوند بسازین کمر مشکلات رو بشکنین کاری کنین کارستون کاری کنین گذشته برابرآیندنوتون ب زمین بیفته
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
برای خونه دارشدنتون صلوات فرستادم الهی بزودی زود خونه باب میلتون بخرین الهی آمین