بچه ها من تنها میخوابم مخصوصا تو اتاق پشتیمون بختک خواب میگیرم دست و پام نمیتونم تکون بدم حرف نمیتونم بزنم دهنم کجمیشه همه جارو میبینم ولی نمیتونم تکون بخورم حس میکنم شیطان پیشمه اذیتم میکنه بسم الله میگم تو ذهنم تموم میشه چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلیلا چیه ک ب پشت میخوابه آدم اونجوری میشه من خیلی دوست دارم اون مدلی بخوابم اما وقتایی میخوابم اونج ...
آدم نفس تنگ میشه من خودم چند شب پیش غیر ارادی به پشت خوابم برد داشتم خفه میشدم باصدای جیغ از خواب پریدم شوهرم فکر کرد خواب بد دیدم ولی داشتم خفه میشدم همیشه به پهلوی راست میخوابم
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
این کارو که میگم حداقل برای امشبم که شده انجام بده چون خودم امتحان کردم سوره بقره رو قبل از خواب بذار پخش شه تا صبح،روی تکرار بذار که وقتی تموم شد دوباره پخش بشه