2777
2789
عنوان

جن 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست
آره قرآن تو اتاقم هست خیلی تاثیر داشت ممنونم حتما خدا خیرت بده

حتما هرشب بخون آیت الکرسی و چهارقل ...هیچی از خدا و کلام خدا بالاتر نیست...همیشه به پهلوی راست بخواب به پشت اصلا نخواب ....♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما هرشب بخون آیت الکرسی و چهارقل ...هیچی از خدا و کلام خدا بالاتر نیست...همیشه به پهلوی راست بخواب ...

دلیلا چیه ک ب پشت میخوابه آدم اونجوری میشه من خیلی دوست دارم اون مدلی بخوابم اما وقتایی میخوابم اونجوری میشم

.

دلیلا چیه ک ب پشت میخوابه آدم اونجوری میشه من خیلی دوست دارم اون مدلی بخوابم اما وقتایی میخوابم اونج ...

آدم نفس تنگ میشه من خودم چند شب پیش غیر ارادی به پشت خوابم برد داشتم خفه میشدم باصدای جیغ از خواب پریدم شوهرم فکر کرد خواب بد دیدم ولی داشتم خفه میشدم همیشه به پهلوی راست میخوابم

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

این کارو که میگم حداقل برای امشبم که شده انجام بده چون خودم امتحان کردم سوره بقره رو قبل از خواب بذار پخش شه تا صبح،روی تکرار بذار که وقتی تموم شد دوباره پخش بشه 

کاربر آقا