2777
2789
کمرم شکست با هزینه هاااش

منم ک کار میکردم علاوه بر برنامه و شهریه و لباس و رژیم غذای پودر وی میگرفتم یعنی فقط حمالی میکردم ک پول باشگام دربیادا🤣🤣ولی خیلی خفن شده بودم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رزیم غذایی رو نگرفتم هزینه ش بالا بوددد

رژیم غذایی مربی رو نگیر خودت کلا باید رژیم داشته باشی کلا از روتین قبلی زندگیت باید دست بکشی 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

برنامه غذاییی نباشه تاثیر نداره؟

نه اصلا باید رعایت کنی حتما وگرن وقت الکی هدر میدی . مثلا حتما قهوه باید تو رژیمت باشه گوشت سینه مرغ سبزیجاتی مث کلم بروکلی . برنج قهوه ای شکر قهوه ای روغن نارگیل و کنجد اینجوری 

پس چی خخخخخ من درجریان نیستم نگرفتم گیجمااا

ببین بدنسازی خیلی ورزشه پرخرجیه 

مکمل فقط مکمل وی الان ۷ ۸ تومنه 

به غیر از کراتین و اینا 

برنامه ی غذایی ۵۰۰

برنامه ی ورزشی خصوصی ۲۵۰۰

مرتب باید تن ماهی و تخم مرغ و گوشت و مرغ بخری 

اونم به حجم زیاد 

کلا باید خیلییی بابت خوراک هزینه کنی 

ما می‌خریم ولی از موقعی ک من میرم باشگاه خیلی بیشتر 

نه اصلا باید رعایت کنی حتما وگرن وقت الکی هدر میدی . مثلا حتما قهوه باید تو رژیمت باشه گوشت سینه مرغ ...

اهااا نمیشه چیزی نخورم ه جز خورما لاغر شم خخخ جدی میگمااا

میشه رزیم خودتون رو برام بفرستین؟

عزیزم من الان باردارم دیگ باشگاه نمیرم بخدا رژیم بخصوصی هم نیست باید مواد غذایی پروتئینی رو جایگزین کنی وعده های غذاییت حجم کم و دفعات بیشتر بشه من در کنارش پودر وی هم میخوردم برا بعد تمرین اوتمیل حتما بخور خیلی خوبه