2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی حُسادت میکنه

489 بازدید | 41 پست

هر موقع این دیدم حسادت می کرد چند فقط پیش دعوا شد رفت با پدر شوهرم اینا دعوا کرده که شما هرچی پول ملک داشتین دادین به این که دیگ جواب مارو نمیده جاریم امروز آمد خونمون یک سر میگه بعضی ها دونبال شوهر نمی‌گردند دونبال پول شن  منم هیچی نگفتم نمیخواستم دعوا شه چکار کنم دیگه نیان هر 5 شنبه اینجان

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااول اینآیا حق داشته یا نه

به برادر شوهرم یک خونه داد به شوهرم یک خونه دوتا ماشین 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بستگی داره به اینکه پدرشوهر واقعا ناحقی کرده فرق گذاشته یا نه

به برادر شوهرم یک خونه داد به شوهرم یک خونه دوتا ماشین