2821
2789
عنوان

قلیه ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 39 پست
در ضمن بر خلاف ان چیزی که بچه ها گفتن قلیه ماهی غذایست که روغن باید روش واسته حتی تو ماسبقه اشپزی که برگزار شده بود به قلیه ماهی امتیاز دادن که روغن داشت نا خواسته برای طعم بهتر غذا مجبوریم از روغن استفاده کنیم چون باید ماهی گوچه و سبزی و سیر پیاز خوب سرخ بشه البته سبزیش نباید مثل قورمه زیاد سیاه باشه و نکته دیگه اینکه از تمر هندی مارک خوب استفاده کنید البته اینجا تمر هندی محلی هست که فوق العاده غذا رو خوشمزه م یکنه
به این تاپیک هم سر بزنید و نظر بدین کلی چیزهای خوشمزه داره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=1
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاطفه جون منم این غذا رو خودم درست میکنم و اتفاقا خیلی هم از مزه اش لذت میبرم طرز پختی که من انجام میدم رو مینویسم اگه دوست داشتی امتحان کن........................................................................................... من اول ماهی هام رو با نمک و زرد چوبه و فلفل قرمز مزه دار میکنم ویه کم تو مقدار کمی روغن سرخش میکنم البته زیاد نمیزارم سرخ شه فقط یه کم با شعله زیاد تا دورش حالت سرخ شدگی بگیره البته توجه داشته باش ادویه ای که به ماهیت میزنی کم باشه در حدی که ماهیت بی مزه نباشه نه اونقدر که ادویه ها تو طعم خورشت تاثیر بذاره ماهی ها که سرخ شد اگه دوست داشته قلیه ات گوجه داشته باشه چند تا گوجه به صورت حلقه ای تو همون روغن ماهی سرخ کن و اگه دوست نداشتی میتونی از گوجه استفاده نکنی بعد که ماهی و گوجه اماده شد بزار کنار و برو سراغ طبخ خورشتت... من تو خورشت قلیه از پیاز و سیر فراوون استفاده میکنم اول پیازهامون ریز و نگینی خورد میکنیم ومیزاریم تو روغن سرخ شه بعد به هر اندازه که دوست داشتیم سیر رنده میکنیم و به پیازمون اضافه میکنیم تا باهم سرخ شن بعد از این که پیازامون یه کم رنگ گرفت وبه حالت نرم وپخته در اومد سبزی هامون که من از گیشنز تازه که معمولا خورد شده و اماده تو فریز دارم استفاده میکنم رو به موادمون اضافه میکنیم ویه کم که تفت دادیم ورنگش عوض شد از سبزی خشک مخصوص قلیه استفاده میکنیم که توش شنبلیله و گیشنیز داره فقط توجه کنید سبزی خشک نباید زیاد سرخ بشه بعد که یه کم تفتش دادیم ماهی وگوجه رو به مواد اضافه میکنیم و یه کمم نمک و فلفل قرمز اگه دوست داشتیم اضافه میکنیم وتمر هندیمون که از قبل میزاریم تو اب که نر م بشه واگه نرم نشده بود باقاشق نرم میکنیم و هسته هاشو ازش میگیریم وبه موادمون اضافه میکنیم ومقدار کمی رب گوجه هم میریزیم و موادمون رو مخلوط میکنیم و یه خورده اب اضافه میکنیم ومیزاریم جوش بیاد بعد که جوشید شعله رو کم میکنیم و میزاریم خورشت مون جابیفته و ابش بره...این از قلیه ای که من درست میکنم
خدایا …
بفهمان که بی تو چه میشوم ولی نشانم نده !
خدایا …
هم بفهمان و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد …
عاطفه و گلناز عزیز دیروز بهتون گفتم که امروز واستون طرز تهیه قلیه ماهی رو می ذارم
ما اینجوری درست می کنیم:
اول سیر و پیاز رو ریز می کنیم و تفتشون می دیم.
بعد سبزی قلیه که شامل گشنیز +مقدار خیلی کمی شنبلیله+ مقدار کمی جعفری (که خورد شده اند) رو به پیاز ها اضافه می کنیم.
بعد نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.
تمبر هندی رو از صافی رد می کنیم و آبشو روی موادمون می ریزیم( بر خلاف گفته بعضی دوستان من ندیدم اینجا کسی گوجه و ... توی قلیه اش بریزه )
آب رو به مواد اضافه می کنیم و می ذاریم 1 -2 ساعت بپزه
بعد ماهی رو توی آرد+ ادویه ماهی+نمک+ زردچوبه می غلتونیم و بعد کمی توی تابه تفت می دیم. در حدی که سرخ نشه
ماهی رو به موادمون اضافه می کنیم و نیم تا یک ساعت (تا حدی که ماهی ها نرم شده ولی له نشن) می ذاریم بپزه .
غذای ما آمادس
فقط یه نکته: اگر ماهی رو یکم تفت ندی باعث می شه که بوی ماهی توی خورشت احساس بشه

قلیه ماهی

یه پیاز و سر رو خرد می کنید و در روغن سرخ میکنید بعدش هم سبزی ماهی خرد شده بهشون اضافه می کنید میذارید خوب سرخ بشه ادویه فلفل زیاد که البته بستگی به مذاق خودتان داره ونمک بهش اضافه می کنید .تمر را جداگانه توی یه ضرفه دیگر توی آب میذاریم و کمی آرد بهش اضافه میکنیم تمر رو فشار میدیم که آب رنگ بگیره از صافی ردش میکنیم و آب تمر به ظرفی حاوی پیاز و.... اضافه می کنیم میذارم تا جوش بیاد بعد ماهی ها قلیه رو بهش اضافه میکنیم آب قلیه نباید زیاد باشه به حدی باشه که رو ماهی ها رو بپوشونه شعله رو کم میکنیم می ذاریم تا ماهی ها بپزه نیم ساعت بسشه میتونین فلفل قرمز هم به قلیه تون اضافه کنید حسابی تند و تیز می شه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تنها وجه اشتراک با قو رمه سبزی رنگشون هست من همیشه وقتی هوس کنم میگم ما ما نم درست کنه خیلی

خوشمزه ست .ولی مثل بقیه غذا ها قلق داره ..............................منم الان دلم خواست ت ت ت ت

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...
سلام عاطفه مامانم قلیه ماهی رو دستورشو از یه خانمه جنوبی گرفته بود با وجود اینکه خیلی بهش رسید و م ...

نه خیلی فرق داره من بوشهریم

خییییلی هم خوشمزه ست اما قلق داره

باید نکنته به نکته رعایت کرد که خوب بشه...ماهیش هم نیازی نیست که چیزی زده بشه...تمر و سیر و ادویه ی قلیه باعث میشه بوی بد ماهی حس نشه واینکه باید باشعله ملایم یکی دوساعت دم بیاد 

اینجوری بوی بد نداره

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792