2777
2789
عنوان

پول تو جیبی برای چه مخارجیه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 17 پست
واقعیتش مبلغ زیادی نیست هفته ای یکبار با دوست‌هاش سینما یا گیم نت میرن یا میرن ابمیوه فروشی خوب خرج ...

دو تومن مبلغی نیست اما به نظرم برای بچه ۱۳ ساله مبلغ زیادیه 

به نظرپ راجب مقدار پول تو جیبی با مشاور صحبت کنید شما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم باید پول توجیبی داد هرچند مسئولیت هم داد  فک کنم بیشتر کسایی که باهاشون سروکله زدن از شدت بی مسئولیت  حیوون موذی ابله پست فطرت پلید گه زاده انگل خاله زنک زگیل بار اومدن زن شوهر قات زدن زده به سرشون هی عر میزنن خاله زنم بازی گثز بازی کودن ابله روانی دیوانه حیوون گریگوری کودن پست فطرت پلید عقده ای بی سواد تنبل تنه لش پست فطرت خنگ ننر م ذی هرزه روان پریش  درست کثل قدیمی ها سادیسمی  خرفت بی سرف های فاسد هرزه عیاش قلدر مافیا باشه بازی می کنیم ج نده گثز روانی گه زاده خاله زنک کثافت نکبت گریگوری من الان در این موقعیت بای. بخونم چون می خوام تحصیلکرده  شم نمی خوام کثل ج.نده دهاتی گریگوری یا پفیوزش گه اومده وبال سده دیپلمه.  پست پلید خاله زنک کودن ابله بشم هرزه روانی پفیوز پلی راضی نیستم چرا هرچی تنه لش بی شرف باید با دروغ دغل رشوه برن سر من بی کلاه بمونه گه زاده فک نمی کنی پرروی پول دادی زگیل گریگوری به هرچی ج نده لوس ننر متاهل من مسخره کنن پست فطرت تنه لش ج.نده های حیوونی که غیر شوهر خودشون با ده تا هستند تکرار می کنم زن های متاهل خاله زنک بی شرف کودن ابله عین خود شوهرانشون پست پلید موذی رذل هرزه وحشی ابله کودن روانی خاله زنک ابله پفیوز بی عرضه کودن بی شرف فاسد پست فطرت خود تنه لش کثافت عن زاده یه بار نه زنگی نه محبتی یه وحشی سادیسمی عقده ای موذی روانی بی شعور  که اصلا زن داشته دهاتی دیپلمه موذی روانی اینقدر ابله بی سواد کودن خان به من تحصیلکرده  شاغل میکه تو هیچی نیستی الا زن من عن دیپلمه پفیوز پست پلید گوز جلوی زن های متاهل لاشی موذی خاله زنک حیوون لوس ننر جیغ جیغو خودش دیگری من مسخره میکنه گه  زاده گوز خرجم نمیده عر میزنه زگیل گوز تو هیچی نیستی الا زن من عن بدتر از همه بی شرف خان بعد لیسانس افتاده دنبالم عر میزنه زگیل گوز هورا کثیف میکنه میکه شما باید خرج من زن ج.نده تنبل تنه لش بدیم پز مدعا های خاله زنک پست فطرت تو ایرانی ما گه زاده ها آمریکا باربی دیزنی  ها چی خوراکی ادعا گریگوری.ری فاسد لی شرف رو که نیست سنگ پاست حیوون های هرزه پست فطرت عقده مرتیکه زن داره خجالت نمی کشه بی شرف دهاتی عقده  ای گو، وحشی گریگوری