2777
2789
عنوان

چند سالگی برام ماشین بخرن منطقیه

256 بازدید | 17 پست

من ۱۹ سالمه 

دانشجو هستم و شرایط کار کردن ندارم 

تا ۲۵ سالگی هم درسم تموم نمیشه که بخوام کار کنم و پدرم خودش گفت بری این رشته من ساپورتت میکنم وگرنه دندون هم میاوردم 

منطقیه که بخوام برام ماشین بخرن؟ البته توانایی مالی رو در نظر میگیرم و یه ماشین جمع جور و دست دو هم برام خوبه چون اولین بارمه

برای رفت و آمد دانشگاه هزینه اسنپم داره زیاد میشه اخه

دنبال چی میگردی؟

اگه داشته باشن برات میخرن 

اگه نداشته باشن تبعید اصرار کنی 

منم ۲۱سالمه دانشجوام 

هرروز که برم و بیام  ۴بار باید اتوبوس سوار شم 

پدرم ماشینشو بهم نمیده اونقدریم نداره برام بخره 

منم دیگه چیزی نگقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه منطقی پدر بنده خدا مگه چقد درمیاره بخواد برا شما ماشین بخره نگران هزینه اسنپ هستی نگران هزینه ماشین نیستی ؟؟ اگه وضع مالی انقد خرابه که هزینه اسنپم زیاد به نظر میاد با اتوبوس واحد برو 

اگه داشته باشن برات میخرن اگه نداشته باشن تبعید اصرار کنی منم ۲۱سالمه دانشجوام هرروز که برم و بیام ...

شهر ما بزرگ نیست اتوبوس و مترو نداره 

اره اگه نداشته باشن اصرار نمیکنم

دنبال چی میگردی؟

نه چه منطقی پدر بنده خدا مگه چقد درمیاره بخواد برا شما ماشین بخره نگران هزینه اسنپ هستی نگران هزینه ...

نه بابا هزینه اسنپ رو میدن بهم ولی خب روزانه ۱۲۰ تومن برای یه رفت و برگشت میشه اگه مجبور نشیم از این دانشکده بریم دانشگاه اصلی 

گفتم اگه ماشین بخرن دیگه یه بار هزینه کردیم 

اگه پولش نباشه فشار نمیارم 

دنبال چی میگردی؟

سلام گلم.. اگر دارا باشن که از 18 سالگی هم منطقیه پدر مادر بخوان بگیرن چون هم مهارت رانندگی رو زودتر و بهتر در سن پایین یادمیگیری هم اعتماد به نفست میره بالا.. اگر ممکن نیست براشون که خودت باید همت کنی ..خودم همزمان با تحصیل شاغل بودم و در 24 سالگی تونستم ماشین بخرم بدون کمک خانواده 

سلام گلم.. اگر دارا باشن که از 18 سالگی هم منطقیه پدر مادر بخوان بگیرن چون هم مهارت رانندگی رو زودتر ...

از ۱۸ که خودم مدرسه و کنکور داشتم اصلن نمیشد نیمه دومی ام 

اخه تا ۲۵ سالگی فارغ التحصیل نمیشم کنار درس هم نمی تونم کار کنم وقت ندارم و بابام به هر کاری راضی نیست 

شما چه کاری میکردین

دنبال چی میگردی؟

از ۱۸ که خودم مدرسه و کنکور داشتم اصلن نمیشد نیمه دومی ام اخه تا ۲۵ سالگی فارغ التحصیل نمیشم کنار در ...

از 17 سالگی تا 19 سالگی معلم پیش دبستانی بودم(با مدرک جهاد دانشگاهی).. رشتم حقوق بود همزمان درس میخوندم 19 تا 23 سالگی تو کار ثبت برند و شرکت (و گاهی داوری حقوقی) بودم 23 تا الان هم مشاورم و البته تازه ارشدمو دفاع کردم.. البته فک کنم لیسانس شما که پزشکیه بیشتر از 8 ترم هست درسته؟