2777
2789
عنوان

بوی سوختگی

67 بازدید | 10 پست

سلام صبحتون بخیر دوستان شب خواب بودیم من یه بوی بد احساس کردم سریع بلن شدم دیدم کل خونه رو دود برداشته  همه جارو نگا کردم دیدم شوهرم کنار بخاریه سریع بیدارش کردم دیدیم لحافش چسبیده به بخاری دود و بوی بعد از اونه سریع لحافو انداختم تو حیاط  پنجره هارو باز کردم دود رفت ولی بوی لعنتی نمیره از خونه تو رو خدا راه حلی دارین بگسن من راحت بشم از این بوی بد ۴ بار بالا اوردم اخه خودمم حاملم جاییم ندارم برم بیرونم سرده که بخوام برم بیرون یه راه حل بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپند دود کردن عود دارچین روشن کردن آب جوش با وانیل 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الهی بگردم عزیزم 

عود نداری تو خونه؟

کدوم شهری؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
الهی بگردم عزیزم عود نداری تو خونه؟کدوم شهری؟

خدانکنه ن ندارم دارچین فقط ریختم تو اب جوش  اونم تاثیر نداره تهرانم چی میشه یه راه حل بگید من راحت بشم از این بو فک نکنم با عود اینا بره خیلی غلیظ تر ازحرفاس