2777
2789
عنوان

گوه بزنن ب زندگی من

263 بازدید | 33 پست

امشب پسر یکسالم خیلی بی تابی میکرد،نمیدونم چ دردی داش هرچند دقیقه بیدارمیشد گریه میکرد گریه شدیددددد...اینقدری ک بغلم راهش بردم تا آروم شه دیگ خودمم نا نداشتم،آخرین بار داشتم شیرش میدادم دستم زیرسرم خابمون برد هردمون ک بعدچنددقیقه با جیغش باز بیدارشدم دستمم خواب رفته بود...

هرچقد شوهر عنمو ک کنارم بود صدا زذم ک بیا بغلش کن دستم خابیدع اصن محل نداد هی میگف ول کن و باشه ولی بلند نمیشد منم پاشدم همونطور بچمو بغل کردم تو خونه راهش بردم حس کرذم داره از دستم میفته اونم هی جیغای بد میزد و طوری ک انگار میخاس خودشو از بغلم پرت کنه پایین،گذاشتمش رو تشکش شرو کردم ب گریه ک مامانی چیکارکنم خوب بشی و گریه نکن😭کم آوردم دیگ همونطوری ک گریه میکرد رفتم سمت شوهرم زدم ب پاش یکم محکمترازحالت معمولی و زذم ب پیشونیم باگریه ک خاهش میکنم بلندشو کمکم کن اونم باعصبانیت پاشد و گف چی میگی دیوانه روانی آشغال بیشعور احمق چی میگی این بچه رو هم تو دیوانش کردی و این حرفا...بعدم بچمو برداش بردش اونور خونه همونطوری ک اون طفل معصوم از درد جیغ میزد این احمق هم گف چته دیگ توهم هر پنح دقیقه الکی پامیشی اینکارا ازخودت در میاری...

خدایا به هرچی ک برات عزیزه ازش نگذر😔

خاهشا به یه طریقی منوبچمو ازش  جداکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه کتاب نوشته بود یه روز در هفته بزارین بچه با پدرش بخوابه تو یه اتاق 

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸 

بیشتر ببینید

بچه چش بود بالاخره ؟ چیز جدیدی خورده بود؟ دماغش کیپ نبود ؟ گلو یا گوشش درد نمی‌کرد؟ دست به گوشش نمی‌زد ؟ میتونست راحت آب و غذا بخوره؟ عجیبه بچه یک ساله چرا باید خوابش اینطوری خرگوشی بشه و هی بیدار شه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بیشتر ببینید

خاک تو سر مردهایی که اشغال به تمام معنا نیشن بعد از بچه دار شدن، یه درصد هم کمک نمیکنن در بچه داری، نمدونم کدوم قانون نوشته فقط وظیفه زن بیچاره هس این شب بیداریها و تمام مکافات بچه، گلم این مواقع به شیرش نبات اضافه کن، یا کمی عرق نعنا بده بهش، یا قطره استامینوفن بده بهش، معلومه که طفلی یه جاش درد میکنه