2777
2789
عنوان

لنز رنگی

81 بازدید | 8 پست

سلام

خانما کسی اینجا لنز رنگی استفاده میکنه؟؟؟؟؟

من هر دفعه میزارم چشام به شدت میسوزه بعدشم خیلی طول میکشه تا بره توی چشم میشه لطفا ی راهنمایی بکنید چطوری بزارمش توی چشم و چیکار کنم نسوزه

𓃱𐂂

باید قبلش خوب با مایع لنز ماساژ بدی لنزرو 

قبل اینکه به لنز دست بزنی دستاتو کامل بشور 

مایع لنزت خوب نیست که میسوزه اپتی فری یا رنیو بخر اصلا نمیسوزه قبلش هم یه قطره اشک مصونی بریز تو چشمات

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

• استفاده از محلول مناسب: حتماً از محلول مخصوص لنز برای تمیز کردن و مرطوب کردن لنزها استفاده کن. محلول‌های معمولی ممکنه باعث سوزش و تحریک چشم بشن.
  • مرطوب نگه داشتن چشم‌ها: قبل از استفاده از لنز، مطمئن شو که چشمانت مرطوب هستن. اگر چشمانت خشک هستن، از قطره چشم (اشک مصنوعی) استفاده کن تا سطح چشم نرم بشه.
  • مراقبت از لنزها: لنزها رو همیشه تمیز نگه‌دار و از استفاده لنزهای قدیمی یا خراب خودداری کن.
  • دقت در قرار دادن لنز: برای قرار دادن لنز، مطمئن شو که دست‌های تو تمیز هستن و هنگام قرار دادن لنز در چشم، به آرامی و با دقت این کار رو انجام بده. می‌تونی به آرامی پلک پایین رو با یک دست پایین بکشی و با دست دیگه لنز رو روی چشم قرار بدی.
  • محیط مناسب: حتماً در محیطی با نور مناسب و بدون اضطراب این کار رو انجام بده که راحت‌تر بتونی لنز رو روی چشم بذاری.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).