من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
استفاده از محلول مناسب: حتماً از محلول مخصوص لنز برای تمیز کردن و مرطوب کردن لنزها استفاده کن. محلولهای معمولی ممکنه باعث سوزش و تحریک چشم بشن.
مرطوب نگه داشتن چشمها: قبل از استفاده از لنز، مطمئن شو که چشمانت مرطوب هستن. اگر چشمانت خشک هستن، از قطره چشم (اشک مصنوعی) استفاده کن تا سطح چشم نرم بشه.
مراقبت از لنزها: لنزها رو همیشه تمیز نگهدار و از استفاده لنزهای قدیمی یا خراب خودداری کن.
دقت در قرار دادن لنز: برای قرار دادن لنز، مطمئن شو که دستهای تو تمیز هستن و هنگام قرار دادن لنز در چشم، به آرامی و با دقت این کار رو انجام بده. میتونی به آرامی پلک پایین رو با یک دست پایین بکشی و با دست دیگه لنز رو روی چشم قرار بدی.
محیط مناسب: حتماً در محیطی با نور مناسب و بدون اضطراب این کار رو انجام بده که راحتتر بتونی لنز رو روی چشم بذاری.
متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماریها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).