2777
2789
عنوان

بچه امو ببرم شوهرسابقم ببین

138 بازدید | 14 پست

جداشدیم دوماه پیام داده به برادرم جواب نداده حالا تواینستا پیام داده به خودم دوهفته پیش دیده بچه روحالا باز التماس التماس که بیام ببینمش دلم تنگ شده نفقه گفت نمیدم منم گفتم پس نبینم اونم قبول کرد دیگه نرفت دادخواست ملاقات هم بده دوهفته پیشم یواشکی بردم دید باز ببرم بدون اطلاع خانوادم ببین ؟چون خانوادم مخالفن میگن معتاد نفقه نمیده نمیخواد ببینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اسیب نبینه

یکسالش چیزی متوجه نیست فعلا حالا به نظرت ببرم یانه انقدرالتماس میکنه میمونم چی درسته چی غلط ازطرفی هم خانوادم مخالفن اگه بخوام ببرم باید یواشکی ببرم 

خانواده ات بهت بی اعتماد می شن با اطلاع بکن

خوب اونا راضی نیستن خودمم دوست ندارم ببرم ولی انقدر التماس میکنه موندم چی بگم بهش خانوادم متوجه نمیشن یواشکی میبرم بچه امم بکسالش نمیتونه بگه حالا به نظرت چیکارکنم؟ 

خوب اونا راضی نیستن خودمم دوست ندارم ببرم ولی انقدر التماس میکنه موندم چی بگم بهش خانوادم متوجه نمیش ...

ببین یه روز دعوا بشه همین شوهرت زیر ابتو می زنه 

اون وقت جلو خانوادا ات سکه یه پول می شی

بگو دادگاه برو 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

با اطلاع خانوادت برو شاید خدایی نکرده بچه رو برداشت برد اون وقت میخوایی چکار کنی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

درست نیست اصلا معتاد شیشه میکشه بچه امم فعلا یکسالش چیزی حالیش نیست حالا نظرت چیه ببرم یانه

نه نبر اگه بابای خوبیه بخاطر بچش ترک می‌کرد وقتی موادو ب بچش ترجیح میده همون بهتر کلا قید بچه رو بزنه