2777
2789
عنوان

درددل

252 بازدید | 25 پست

نمیدونم از کجای زندگیم بنویسم ولی امشب خیلی دلم گرفته .واسه شوهری ک میدونم یه درصدم دوستم نداره .واسه بچه ای که ندارمش و شاید باید همیشه حسرتش تو دلم باشه .واسه مشکلاتی که دارم و هیچکس جز خدا ازش خبر نداره و خودم تنها باید باهاشون کنار بیام .

این روزا فقط نیستن شاید بتونه حالمو خوب کنه کاشکی نبودم یا یه چیزی میشد که نباشم .

همیشه ترس از دست دادن پدر و مادرم و دارم دعا میکنم زودتر از اونا برم ک من بعد از اونا بی کس نشم.

تا مجرد بودم دوست داشتم ازدواج کنم حالا ک ازدواج کردم در حسرت یه آغوش عاشقانه .

در حسرت یک بار دوست دارم.

چرا این سرنوشت منه .

نمیدونم چه خطایی کردم که این تاوانشه .البته میدونم .اما چون بلد نیستم داستان بنویسم نمیتونم اینجا بنویسم وگرنه خودش یه داستان غمگينه عاشقانه است ک آخر بدی داشت.

شماها ک دلتون پاکه دعا کنین به آرامش برسم😔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
2
66%
الزامی
1
33%
خدایا کمکم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی از اقایون بیان نمیکنن حرکات عاشقانه بلد نیستن ولی اگه خوب دقت کنی عشق رو توی کارهاشون میبینی،اگه عاشقت نبود که باهات ازدواج نمی کرد دختر

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

عزیزم ترس از دست دادن پدر و مادر تو وجود هممون هست انقد غصه نکن. بجای اینکه از لحظه های زنده بودنشون خوب استفاده کنی از الان ماتم روزی رو گرفتی که معلوم نیست کی اتفاق میفته ? یه چیزی بگم ? خدا عاشق ترینه واسه بنده هاش اگه غمی بخواد بده قبل ازون صبرش رو میده . اما در مورد اون همسر هم به مشاور مراجعه کن .بارغصه که چیزی درست نمیشه 

هیچ  

هییییع هرکی یه دردی داره

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اون به من گفته همون شب عقد دلش لرزیده و میخواسته بره اما نرفته این دوس داشتنه

دلش لرزیده یعنی چی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اون به من گفته همون شب عقد دلش لرزیده و میخواسته بره اما نرفته این دوس داشتنه

یعنی چی میگفتی مگه من اومدم خواستگاریت؟😟😟😟

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹