2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شاالله ک بارداری با دلخوش میای اعلام میکنی اگه ام نبود غصه نخور ان شاالله میشه

منم دلم خیلی گرفته احساس اضافی بودن میکنم ..

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

انشالله که. مامان شدی.. خوش.خبرباشی..

مرسی عزیزم برام دعا کنین .خیلی تنهام و واقعا دست و بالمونم تنگه و شایطشو ندارم هر دقیقه برم دکتر ولی خوب بچه هم دوست دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم

ایشالله که مامان شدی 

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2839
2834
2835
2108