2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست
ان شاالله ک بارداری با دلخوش میای اعلام میکنی اگه ام نبود غصه نخور ان شاالله میشه منم دلم خیلی گرفت ...

انشاالله .شمام هر چی از خدا میخوای بهت بده .شما غصه چیو میخورین که دلتون گرفته اگه خصوصی نیس 

توکلت به خدا باشه ان شاالله صلاحش بر این باشه که به زودی باردار شی😍

انشالا. ولی از یه طرفم میگم ما که پول ویزیت دکتر نداریم چرا بچه بیاریم که اونم بدبخت کنیم اون که گناهی نداره بیاد جور بی پولیه مارو بکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله .شمام هر چی از خدا میخوای بهت بده .شما غصه چیو میخورین که دلتون گرفته اگه خصوصی نیس 

منم 3سالو3ماهه نامزدم خستم از همه چی 

بعد به هرکی خوبی میکنم بدی میبینم کلا احساس میکنم اگه بمیرم همه راحت میشن😢😢😢😔😔😔

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

منم 3سالو3ماهه نامزدم خستم از همه چی  بعد به هرکی خوبی میکنم بدی میبینم کلا احساس میکنم اگه بم ...

عزیزم .انشاالله به این زودی بری سر خونه و زندگی خودت.باور کن شما وجودت با ارزشتر از آدمپهای بدیه که این احساس رو تو‌وجود شما گذاشتن.اونا بمیرن تا آدمهای خوبی مثل شما راحت زندگی کنین

من چهار ساله ازدواج کردم و تنها مشکلمون با همسرم مشکل مالیه به هر دری ام زدیم نشده که یه پله ترقی کنیم داریم در جا میزنیم .خودمونم دلمون خیلی بچه‌میخواد ولی هر بار که نمیشه میگیم مصلحت خدا با وجود این که دلمون لک زده واسه یه ذره    پولی که بتونیم یه خونه کوچیک بخریم و یه بچه بیاریم .هر دوتامونم میدونیم به این زودی این شرایطمون‌عوض شدنی‌نیست ولی بازم منتظر معجزهی خداییم که خودش در لطفشو‌به رومون باز کنه 

و‌ هر کاری میکنیم که‌کسی احساس دلسوزی واسمون نکنه.هر چند همه خواهرام از این که من زندگیم اینطوریه طعنه میزنن ولی تو خلوتام گریه میکنم و میگم خدا خودت کمکم کن 

میدونین خیلی‌وقتام از خدا گله میکنم و‌میگم تو‌عدالت نداری آخه‌ خودمو مستحق این زندگی نمیدونم ولی بعدش پشیمون میشم و میگم‌نه خدا میدونه داره چیکار میکنه