2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم صد هزار پول بده نداد

294 بازدید | 21 پست

اینقد عصبی ام بچه ها...

پولای یارانمو خرج نکردم که یلدا رو جشن بگیرم حداقل این به این رواز تنوع بدم اخه پولم کم بود به شوهرم

زنگ زدم به شوهرم گفتم ۱۰۰ هزار بفرست برام نیاز دارم گفت باید بگی برا چی میخوای گفتم بابا ۱۰۰ هزار چیه که باید توضیح بدم نیاز داشتم اینم بگم پول داشت هااااا بعدم گفتم واسه یلدا میخواستم گفت نمیخواد بعدظهر هر چی خواستی خودم میگیرم منم گوشیو قطع کردم روش گفتم نمیخواد🥲  خیلی احساس بی ارزش بودن کردم🥲 اشک تو چشام جمع شدانگار غرورم له شد بخاطر ۱۰۰ هزارهووووففففففف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو همزن مامانمو خراب کردم 1500 بده براش بخرم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اینم بهش بگو اگ در ماه بهم پول ت جیبی ندی و تو کارتم ثبت نشه من میتونم نفقه تمام سالایی ک باهات زندگی کردم رو یهو ازت بگیرم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چقد نامرد۱۰۰ تومن اصلا پوله

تو زندگی مشترک فهم و شعور از همه چی مهم تره مرد اگه بفهمه اصلا نیاز نیست زن ب زبون بیاد 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

شوهرت یه مردخودخواهه که سیاست زن داری  نداره و بلد نیست چطور دل تورو به دست بیاره  ....

بجای لجبازی براش ی پیام بالا بلندبنویس و بفرست که عزیزم خودت خوب میدونی دیگه ۱۰۰تومن چیزی نیست که من باهاش شاه بشم و تو گدا ولی کاش یه کم یاد میگرفتی که سیاست زن داری یعنی چی ....مشکل ازتو نیست مشکل از بزرگترته که بهت یادندادن به خانمت باید ارزش بدی که خودت ارزشت بالابره ....به هرحال فلان چیزهارو بخر و بیا ...ی کم هم لیستت را بیشتر بنویس و بفرست تا تنبیه بشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....