zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان تپش قلب دارم گاهیم تیر میکشه یکمم تنگیه نفس 44 بازدید | 9 پست همش هم دلم میخواد بخوابماین علائم این ویروس جدید نیست ؟ لطفا بگید نوزاد دارم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1403/09/28 | 12:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 ترشح پشت حلقم دارم انگار کلی گریه کرده باشی اون حالت سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
تمشکچروکیده عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 8007 رفلاکس نداری چند روزه این علائم داری اگه ادامه دارشد حتما برو متخصص داخلی
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 رفلاکس نداری چند روزه این علائم داری اگه ادامه دارشد حتما برو متخصص داخلی دو روزه ... میترسم ویروس سرماخوردگی باشه سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
تمشکچروکیده عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 8007 دو روزه ... میترسم ویروس سرماخوردگی باشه برو حتما دکتر متخصث داخلی یه نوار قلب بگیر سرماخوردگی ربطی به قلب نداره حتما برو
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 یه پرانول ده بخور شاید استرسه اخه ته حلقمم یجوریه نوزاد دارم خیلی میترسم سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 برو حتما دکتر متخصث داخلی یه نوار قلب بگیر سرماخوردگی ربطی به قلب نداره حتما برو باشه ممنون سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
تمشکچروکیده عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 8007 برو حتما دکتر متخصث داخلی یه نوار قلب بگیر سرماخوردگی ربطی به قلب نداره حتما برو متخصص