من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببین در کل من دارو هم شاید دوماه مصرف کردم من رفتم پیش دعا نویس خوب شدم بهم نمک داد خدا خیرش بده من ۳ سال تموم افسر گی و استرس و پنیک داشتم بهمون نمک من خوب شدم
ممنون انشاالله که شما هم خیلی زود خوب میشید یادمه اون زمان چقدرررر سختی کشیدم واقعااا سخت بود .....سعی کن با ترس هات مقابله کنی باهاشون روبه رو بشی پادکست زیاد گوش کن اعتماد به نفست رو بالا ببر و سعی کن ویتامین دی و اهن بدنت پایین نباشه
من خیلی تلاش کردم خودمرو بهتر کنم اما دیگه توان ندارم
ببین من ۳سال طول کشید اصلا این بی قراری ها انگار دست خود آدم نبود سعی کن ویتامین دی و آهن بخوری شبا زود بخواب و فقط بیخیال باش و پادکست آرامش و مقابله به ترس گوش بده