2777
2789

یکم مغزو سرد میکنه اگه در حال تحصیلی چیزی هستید خیلی پیشنهاد نمی کنم بی خیالتون میکنه و قدرت یادگیری رو هم انگاری کاهش میده  

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عوض کرد بهتر شدم سیتولوپرام داد ولی خب این قضیه برای ۸سال پیشه خداروشکر من خوب شدم دیگ و اصلا دی ...

اس سیتالوپرام منو چاق کرد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خدا رو شکر پس میشه یه زمان بالاخره قطع بشه

ببین در کل من دارو هم شاید دوماه مصرف کردم من رفتم پیش دعا نویس خوب شدم بهم نمک داد خدا خیرش بده من ۳ سال تموم افسر گی و استرس و پنیک داشتم بهمون نمک من خوب شدم 

یکم مغزو سرد میکنه اگه در حال تحصیلی چیزی هستید خیلی پیشنهاد نمی کنم بی خیالتون میکنه و قدرت یادگیری ...

افسردگی اخه دلیلش همون سردی مغز هست قرار باشه این سردتر کنه که بدتره

ببین این داروها موقتیه باید روی روان خودمون کار کنیم تا حالمون بهتر بشه

منم قطع کنم روانی میشم دوقطبی ام

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خدا رو شکر که خوب شدید

ممنون انشاالله که شما هم خیلی زود خوب میشید یادمه اون زمان چقدرررر سختی کشیدم واقعااا سخت بود .....سعی کن با ترس هات مقابله کنی باهاشون روبه رو بشی پادکست زیاد گوش کن اعتماد به نفست رو بالا ببر و  سعی کن ویتامین دی  و اهن بدنت پایین نباشه 

من خیلی تلاش کردم خودم‌رو بهتر کنم اما دیگه توان ندارم

ببین من ۳سال طول کشید اصلا این بی قراری ها انگار دست خود آدم نبود سعی کن ویتامین دی و آهن بخوری شبا زود بخواب و فقط بیخیال باش و پادکست آرامش و مقابله به ترس گوش بده

ببین من ۳سال طول کشید اصلا این بی قراری ها انگار دست خود آدم نبود سعی کن ویتامین دی و آهن بخوری شبا ...

آدمی نیستم که روحیه م اراده م ضعیف باشه به خودم کمک میکنم اما موقعیت خیلی سختیه