2777
2789
نه نرفتم تازه آزمایش قبل بارداری گرفته بودم قرار شد ببرم دکتر ببینه

عزیزم میشه اینسری که رفتی اگه چیزه مهمی واس پسردارشدن بهت گفت به منم بگی راستش تواقدامم یه دختردارم دوست دارم یه دونه ام پسرداشته باشم من خودم دکتر رفتم کلاناامیدم کرد ادامه ندادم گفت تنبلی دارم میشه واسم ازدکترت بپرسی لتروزول اثردخترزایی داره یاپسرزایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین زیاد اعتماد نکن موعدت کیه واس منم دقیقا اینجوری شد باچشم میدیدم آزدادم منفی بود شاید خط تبخیره

امروزم پری نشدم میشه سه روز که عقب انداختم

منم اعتماد ندارم چون قبلا هاله انداخته اما پریود شدم ، من شکم از علائممه هر روز یک مدل، الانم سه روزه همش گرفتگی شکم و پهلو اصلا هم شبیه پریودی نیست، فقط روز موعدمم از صب تا شب درد پریود مداوم داشتم که قطع شد بعدش 

عزیزم میشه اینسری که رفتی اگه چیزه مهمی واس پسردارشدن بهت گفت به منم بگی راستش تواقدامم یه دختردارم ...

باشه عزیزم، اما این قرص که میگی میدونم تاثیری روی جنسیت نداره، منم فقط میخاستم خودمو شوهرمو بچسبونم به گرمیجات

امروزم پری نشدم میشه سه روز که عقب انداختممنم اعتماد ندارم چون قبلا هاله انداخته اما پریود شدم ، من ...

من ماه پش انقدر علامت داشتم اگه بگم باورت نمیشه این استرس هاو افکارماست که این علائم کاذبو به وجود میاره منی که پریودم منظم بود اون ماهو اصلا پزیود نشدم ماه بعدش شدم بعد فهمیدم باآزمایش تنبلی دارم

باشه عزیزم، اما این قرص که میگی میدونم تاثیری روی جنسیت نداره، منم فقط میخاستم خودمو شوهرمو بچسبونم ...

چرا خیلی شنیدم لتروزول پسرزایی رو زیاد میکنه کلومیفن دخترو خواهرمم تنبلی داشت کلومیفن خورد دوقلودخترشد

من ماه پش انقدر علامت داشتم اگه بگم باورت نمیشه این استرس هاو افکارماست که این علائم کاذبو به وجود م ...

اره قبول دارم، امشب میرم پیش دکترم نظرشو بدونم ، فقط برام دعا کن اگه بچه ای در کار نیست زودتر پری بشم چون ازین گرفتگی شکم خسته شدم دیگه

چرا خیلی شنیدم لتروزول پسرزایی رو زیاد میکنه کلومیفن دخترو خواهرمم تنبلی داشت کلومیفن خورد دوقلودختر ...

جالبه؛ من خودم چون بچه ای ندارم اطلاعاتم خیلی کمه😅