حامیم ۲۷ سالشه متولد ۱۳۷۶٫۱۱٫۲۶هس اسم اصلیش حامی صالحی هس میم اخرشو بخاطر خدا ک حامیش شده گذاشته اسم مامانش مامان لیلا هس اسم باباش بابا حمید و اسم خواهرش اجی جانا هس حامیم از سال۱۳۹۹٫۱۱٫۲۶ ب طور جدی فعالیت رسمیش رو شروع کرده ت اون روز ک میش روز تولدش اولین آهنگش ک مثلا هس رو داد بیرون. حامیم با آهنگ سیاسفید بین مردم شناخته شد با آهنگ رز سفید معروف شد ب خدای خودش اعتقاد زیادی دارع اینو از استوریاش رفتاراش و همچیش میش فهمید. ب خانوادش احترام زیادی میذارع بخاطر همین آهنگ از قصد و برا مامانش خونده آهنگ قلب منی رو برا باباش و آهنگ سیاسفیدو برا خواهرش خونده. حامیم عاشق رنگ سیاسفید هس از تایم های رند خوشش میاد مخصوصا 00:00 بد حامیم علاقهی زیادی ب ماه دارع اینو از اهنگاش و استوریاش میش فهمید حامیم آهنگ یکیو دارم رو برا خدای خودش خونده بد حیوونا رو دوست داره ولی ن همشون. اصالتن رشتی هس ولی ساکن تهرانه حامیم خیلی خیلی خوشگله گوگولیه من سه ساله ک فنشم و اینا رو تایپ کردم ک شمام بیشتر باهاش آشنا شید ما فنای حامیم برای ابراز احساسات ب یکی بش میگیم قلب منی بد همه اخلاق هایی ک حامیم دارع رو ما فناش هم داریم ی چیزی یادم رفته بود بگم ک حامیم عاشق ✨🤍 این ایموجیا هس🫶✨