حامیم ۲۷ سالشه متولد ۱۳۷۶٫۱۱٫۲۶هس اسم اصلیش حامی صالحی هس میم اخرشو بخاطر خدا ک حامیش شده گذاشته اسم مامانش مامان لیلا هس اسم باباش بابا حمید و اسم خواهرش اجی جانا هس حامیم از سال۱۳۹۹٫۱۱٫۲۶ ب طور جدی فعالیت رسمیش رو شروع کرده ت اون روز ک میش روز تولدش اولین آهنگش ک مثلا هس رو داد بیرون. حامیم با آهنگ سیاسفید بین مردم شناخته شد با آهنگ رز سفید معروف شد ب خدای خودش اعتقاد زیادی دارع اینو از استوریاش رفتاراش و همچیش میش فهمید. ب خانوادش احترام زیادی میذارع بخاطر همین آهنگ از قصد و برا مامانش خونده آهنگ قلب منی رو برا باباش و آهنگ سیاسفیدو برا خواهرش خونده. حامیم عاشق رنگ سیاسفید هس از تایم های رند خوشش میاد مخصوصا 00:00 بد حامیم علاقهی زیادی ب ماه دارع اینو از اهنگاش و استوریاش میش فهمید حامیم آهنگ یکیو دارم رو برا خدای خودش خونده بد حیوونا رو دوست داره ولی ن همشون. اصالتن رشتی هس ولی ساکن تهرانه حامیم خیلی خیلی خوشگله گوگولیه من سه ساله ک فنشم و اینا رو تایپ کردم ک شمام بیشتر باهاش آشنا شید ما فنای حامیم برای ابراز احساسات ب یکی بش میگیم قلب منی بد همه اخلاق هایی ک حامیم دارع رو ما فناش هم داریم ی چیزی یادم رفته بود بگم ک حامیم عاشق ✨🤍 این ایموجیا هس🫶✨
. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
رضا قورمه سبزی دوس داره و صبح ها مسواک میزنه و وقتی داخل دسشویی هست اگ کسی درو باز کنه میگه اهووووووم و سرفه میکنه.میدونستین گلزار مادرشو خیلی دوست داره اینو از استوری های خاله اش میشه فهمید حتی گلزار ساعت داره توی مچش ی و اسمشو گلزار گزاشتن چون گلی هست مانند زاری
منم فنمحمد رضا گلزارم.رضا قورمه سبزی دوس داره و صبح ها مسواک میزنه و وقتی داخل دسشویی هست اگ کسی در ...
دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس، مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍 من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••