فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان اونایی که موزیک ویدئو خارجی زیاد میدیدن 51 بازدید | 4 پست یه موزیک ویدئو بود که یه دختر میخوند، من سال 94.95.گوش دادم،، بعد مردا توش ماسک گربه زده بودن و یعنی آهنگ شم این بود ک پسرا مثل گربه ان همچین چیزی کسی میدونه اسم اهنگوگفتم شاید کسی دیده باشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/09/28 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ_فروش_جهنم18 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1327 وای نوک زبونمه هاااا تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 وای نوک زبونمه هاااا مسخره🙄 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
یخ_فروش_جهنم18 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1327 مسخره🙄 مسخره نکردم عزیزم خودم تیچر هستم دیدم اینی که شما میگی رو قبلا، متاسفم براتون... تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 مسخره نکردم عزیزم خودم تیچر هستم دیدم اینی که شما میگی رو قبلا، متاسفم براتون... میشه اسم آهنگ بگی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)