2777
2789

دوازدهمم 

۲ ماهه درس نخوندم ، تو ۱۱ سال تحصیلیم کلی زحمت کشیدم حیفه هیچی نشم 🤦🏻‍♀️🥲😭 ولی انگیزه ندارم ، دیر از خواب بیدار میشم و کلی مشکل دیگه 

اگر این اتفاق براتون رخ داده لطفاً بگین چطور خودتون رو جمع کردید ( ساعت مطالعه رو بالا بردید و به خوابتون نظم دادین)) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۰ درصد روز ها صفر مطلق ! گاهی هم ۲ ۳ ساعت

تو از الان روری دوسه ساعت بتونی بخونی عید میرسه ب ده ساعتو، امسال پزشکی قبول نمیشه بیشتر روی نهاییات تمرکز کن و سال بعد کنکور بده 

اگه برگردم عقب اون یک سال رو از دست نمی دادم حتی شاید بیشتر هم میخوندم

هیچی به انداره دیدن قبولیت نمی تونه خوشحالت کنه هیچی هم به اندازه دیدن دانشکدتون نمی تونه خیالتو راحت کنه اصلا اینجوری هستی که میگی آخیش بالاخره تموم شد. درس خوندن زوری نیست من خانواده کلی ترفند اجرا کردن ولی نشد آخرش خودم دیدم فایده نداره البته مشاوری هم که گرفتم خیلی عالی بود

تو از الان روری دوسه ساعت بتونی بخونی عید میرسه ب ده ساعتو، امسال پزشکی قبول نمیشه بیشتر روی نهاییات ...

چی بگم والا میگم پرستاری بیارم برم چون دارم دیوونه میشم حال روحیم خوب نیست که سال دیگه هم بمونم 🤦🏻‍♀️

اگه برگردم عقب اون یک سال رو از دست نمی دادم حتی شاید بیشتر هم میخوندمهیچی به انداره دیدن قبولیت نمی ...

😑😭 درس نمیخونم که هیچ ! این دوماه هم که نخوندم اصلا از خونه بیرون نرفتم بگم حال و هوام عوض شده حالا بذار بشینم درس بخونم 😭

تا متخصص زنان هست کی می‌ره پیش ماما ، خوشم هم نمیاد 😑😭

لازمه بدونی ماما ها از متخصص ها سرشون شلوغ تره 👌کارشون باهم فرق میکنه چ ربطی داره عاخه 

این ک دوست نداری ی مسئله جدا گونست