عزیزم هر کی یه مشکلی دارع منم تنبلی داشتم بدون درمان حامله شدم
و درد یعنی اینکه از خانوادت پنج ساعت دور باشی و شوهرت نزاره بری خونشون یعنی اینکه تو شهر غریب تنها باشی شوهرت با اینکه بارداری و میترسی ساعت دوازده شب بیاد خونه و هر شب از تنهایی و دلتنگی خانوادت گریه کنی
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
یه زمانی مثل شما بودم و فکر میکردم که بدبخت ترین ادم روی زمینم و همه میگفتن خداروشکر کن سالمی الان به این نتیجه رسیدم که واقعا خداروشکر که سالمم و میتونم از پس کارام بربیام این بزرگترین نعمته
من یک دوستی داشتم چند سال بود هر کاری می تونستن کردن اونقدر هزینه کردن. آخرش وقتی در اوج نا امیدی بود خدا پشت سر هم بهش دو تا دختر داد. البته یک لیست تهیه کرده بود هرروز انجام میداد. پیاده روی. استرشو کم کرد. ویتامین استفاده کرد عسل و سیاهدانه و....
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
هیچ کاری واقعن هیچ کاری و بچه هم نمیخواستم تنبلیمم شدید نبود کلی استرس دوری از خانواده هم داشتم ولی خب حامله شدم
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
دوست عزیز یه پیج هست تو اینستا torshirin یا همچین چیزیه یه نوع حلوا داره من استفاده نکردم اما خیلی پیام رضایت میذاره خودم برای سومی تو اقدامم و تنبلی گرفتم گفتم احتمالا بگیرم از این .
ضمن اینکه یه دوره ناباروری رو تجربه کردم که همسرم مشکل داشت تو اوج ناامیدی خدا برامون معجزه کرد و مطمئن باش برای شما هم میکنه
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!