2777
2789

تنها مردی هست که دوستش دارم و بیشتر از اون کسی دیگه منو نمیفهمه و درک نمیکنه و خیلی شبیه هم هستیم . من چون به شدت درونگرام دوستی دیگه ای غیر از اون ندارم ولی به دلایلی دیگه ممکن نیست باهم باشیم و حتی ببینمش چیکار کنم؟؟ احساس بدبختی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همکارمو دوس دارم. سه هفتس به دلیلی نرفتم سر کار، ولی لحظه ای نبوده یادش نکنم🥺🥺 ایشالا فراموشش ...

حالا تو همکارته زود به زود میبینیش  من که نمیتونم ببینمش چی بگم دل تنگ اینم ی بار نگاهش کنم  دارم میمیرم از غصه ایشالا مهرش از دلمون بره یا بهش برسیم

حالا تو همکارته زود به زود میبینیش من که نمیتونم ببینمش چی بگم دل تنگ اینم ی بار نگاهش کنم دارم می ...

ایشالا‌. منم ببینمش فایده نداره. اونم انگار بهم حس داره ولی تا اقدامی نکنه که فایده نداره. من که میگم کسی که قرار نباشه بیاد تو زندگیمون همون بهتر جلو چشممون نباشه تا فراموشش کنیم. فکر کن هر روز طرفو ببینی یا حداقل هر هفته، ولی نتونی بهش برسی دردش بیشتره

ایشالا‌. منم ببینمش فایده نداره. اونم انگار بهم حس داره ولی تا اقدامی نکنه که فایده نداره. من که میگ ...

اقدام نمیخوام اگه هر از گاهی ببینمش هم دردمو دوا میکنه ولی نمیشه واقعا درد داره