2777
2789
عنوان

حکایت عاشق شدنم و سرنوشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 108 پست
سئوال خوبی بود😂نه واقعا هنوزم بعضی وقتها میگم ای کاش بود

ایشالا معجزه شه بهش برسی قشنگ حال خوبت تکمیل بشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳سال یه عمره حیفه ۳ماه اول طرف نیاد خواستگاری باید تمام کنی عمرتو هدر ندی

اشتباه من این بود از اول به این فکر نکردم شاید روزی وابستش بشی و دیگه نتونی کسیو جاش بذاری،کورکورانه تصمیم گرفتم البته سنمم کم بود دختر آفتاب مهتاب ندیده ی خونواده بودم 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ن نیس اما پایانش اونقدراام بدنیس😂

من خودم یکطرفه یکی رو دوست دارم سر همین همش پایان خوش میخوام🥲😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
دلیل جداییتون چی بود؟

متاسفانه ازنظر خونوادگی تو ی سطح نبودیم شاید اگر الانم بود میپذیرفتم اما دوسال پیش فقط به این فکر میکردم خونوادم چیمیگن،نمیگن همه رو رد کردی تهش بااین ازدواج کنی

سنم کم بود 

تو ی ذره داستانت شبیه منه منم معلم شدم 😔😔😔 ولی هنوزم دوسش دارم مثل همون دوسال قبل

منم دوسش دارم اما صلاح هردومون بود تموم بشه اونم متاسفانه بیش از حد وابسته شده بود یادم نمیره روزی ک گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدیم گریه کردو کلی صحبت کرد که علتش چیه من همه چیو درست میکنم اما من میدونستم ته این رابطه جفتمون اذیت میشدیم