2777
2789

سلام عشقم خوبی؟

میدونم خوب نیستی حالا که کنارت خوابیدم و تنت داره از تب میسوزه و من لابلای کلی غم و حسرت و نگران صدای نفسهات رو گوش میدم ...

یادم میاد روزایی بوده که دکترا ازم قطع امید کرده بودن و مادرم اومد ملاقاتم گفت داییت گفت بیام ملاقاتت چون ممکنه بمیری.... توی صداش نه ناراحتی بود نه غم... یه بابا داشتم که از پدری کردن فقط پول دادن بلد بود... 

اونها به این فکر نمیکردن این دختره ویلچری که از روز به دنیا اومدنش حتی یک لحظه نتونست راه بره چجوری تو روزای سختو مریضش میتونه ادامه بده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادته بهت زنگ زدم بهت گفتم نمیدونم دکترا چرا نا امیدم کردن و میگن ریه هات از کار افتادن ولی اگر میتونی بیا ...

شاید واقعا دیر بشه دوست دارم کنارم باشی.... 

یادته ۸ ماه تمام بستری بودم و شبها توی سرمای زمستون توی راهرو بیمارستان منتظر میموندی بیام پنج دقیقه پیشت تا ارومم کنی و این دلخوشیه هر شبمون بود.... یادته وقتی تابستون خوزستان شد و تو بخاطر نداشتن کولر و خونه ی مناسب و اینکه نخواستی تنهام بزاری یک اتاق بدون کولز اجاره کردی و من نفهمیدم چجوری به پام آب شدی تا اینکه جلوی من از حال رفتی و وقتی رفتیم پیش دکتر گفت کل مدفوعش خونیه و گرما زدگیه شدید داری

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چرا نخونه ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

همه میگفتن این پسر کجا این دختر کجا.... من یک دختر ویلچری بودم با قد یک متر و بدنی نحیف و تو .... قد بلند رشید جوری که روز عقدمون همه میگفتن بگو پیش کی دعا نوشتی ماهم بریم پیشش ... و عمم علنی گفت خاک بر سرش چه خوشحاله اخه تو ببین قد وبالاتو دخترمم میخواست بهش میدادم 

جریان چیه ؟ خوبی تو ؟! همسرت چشه خب یجوری بگو مام بفهمیم کی به کیه

امشب اسیریم🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
امشب اسیریم🥲

😂😂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی