2777
2789

پدر شوهرم ۲ ماه پیش قرار شد آنزیم کنن رگ قلبش باز بشه که نشد کیخواستن عمل قلب باز انجام بدن متوجه شدن کلیه هاش مشکل داره بستریش کردن حالش خوب بوپ مشکلی نبود تا چند روز بعد دیدن که ریه هاش آب آورده،بهترین بیمارستان تهران بردن با پرستار ۲۴ ساعت تو بیمارتان خانواده شوهرم ۲۵ نفر هستن از اون روزی که پدر شوهرم مریض شده شوهرم کل خانوادشون دقیقا مثل تایم سرکار ساعت ۸ صبح بیمارستان تا ۹.۱۰ شب درحالی که بیمارستان تا خونه ما یکرب راه هستش میتونه ساعت ۱۰ صبح بره ۱۲ بره یا حتی شب زودتر بیاد خونه وقتی ام بهش میگم دعوا میکنم باهام کلا از وقتی پدرش مریض شده یه روز خوش ندیدم میدونم پدرش مریض باید درکش کنم ولی اون میدونه من تنهام مسیرمم به مادرم دوره،وقتی ام از بیمارستان میاد نه باهام حرف میزنه نه چیزی فقط میرع تو گوشیش ،دکترا میگن شاید پدرت تا ۳.۴ ماه دیگه ام همینجوری لاشه خب اگه قرار باشه شوهرم تا چند ماه دیگه همین باشه که من دیوونه میشم ،هر روز مثل اداره از ۸ صبح تا ۹.۱۰ شب بیمارستان درحالی که کاری از کسی نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید 

باید درک کنید 

پدرش بی جون افتاده بیمارستان هرکی باشه حال روحیش بهم میریزه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

عزیزم پدرشههه نگرانشه منی ک پدرمو ازدست دادم درک میکنم کاش بابام بود کل ۲۴ساعت میموندم پیشش شما باید درکش کنی

بخاطر این میخوای جدا شی؟؟؟؟؟؟

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

میفهمم چی میگی. خیلی حرص دراره این قضیه. مشابهش رو تجربه کردم. بهترین راه اینه که به روی خودت نیاری اگه از من میشنوی. هرچی سعی کنی جلوشو بگیری بدتر جو زده میشه که بره. بذار انقدر بره تا از جون بیوفته.