2777
2789
من حدودا آبان ماه گرفتمموهام رو براش کوتاه کردمو کلی شونه کشیدمدوبار تو یه هفته اول حنا گذاشتمخوب شد ...

میدونه من پتو و اینارو بردم رو پشت بوم بنظرتون تو این هوای سرد مشهد اونا چند روز زنده میمونن رو پتوها؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ضرر نداره؟ چون منم دخترم کوچیکه چهارسالشه

نه بالای دوسال مشکلی نداره فقط هم یبار میزنی ریشه کن میشن 

من ی عالم شامپو و اسپند سس مایونز هرچی بگی زدم دخترمم کوچیک نمیزاشت ک قشنگ‌شونه کنم این آخرین راه بود روش نوشته ۸ ساعت نگه دارید ولی من ۴ ساعت نگه داشتم شستیم دیگه ندیدم  بوشم خوبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خجالت نداره عزیزم من به هم خوابگاهیم میگم البته میدونین شعور میخواد با هر کسی هم نمیشه گفت شعور ندار ...

شعور مهمه فقط سرمو شوهرم میبینه میگه نداره،منم تا این رو سر دخترم باشه جایی نمیرم میترسم کسی بگیره حق الناسه

میدونه من پتو و اینارو بردم رو پشت بوم بنظرتون تو این هوای سرد مشهد اونا چند روز زنده میمونن رو پتوه ...

یه عده میگن تا ۲۴ ساعت تو هوا آزاد نابود میشن یه عده میگن ۱۰ روز نمیدونم

ولی من تمیز شستم گذاشتم تو آفتاب 

حالا تا ۳ روز بزارید

بچه تون از مدرسه گرفت؟

منم کارورزی میرم مدرسه از دانش آموزا گرفتم

...

شونه مخصوص که دارم ممنونم امتحان میکنم

شونه دندونه استیل هاا/ مدامشونه برن 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یه عده میگن تا ۲۴ ساعت تو هوا آزاد نابود میشن یه عده میگن ۱۰ روز نمیدونمولی من تمیز شستم گذاشتم تو آ ...

نه چهارسال داره از نوه آبجیم گرفته اون تقریبا دوسال داشت هروقت اونو میبینم  از بس میترسم صددرصد مبتلا میشه چون دخترمم کوچیکه باهاش خیلی بازی میکنه

شعور مهمه فقط سرمو شوهرم میبینه میگه نداره،منم تا این رو سر دخترم باشه جایی نمیرم میترسم کسی بگیره ح ...

دقیقا منم خوابگاهی بودم به هم اتاقی هام گفتم چون همون هفته یکیشون عقدش بود بقیه هم میخواستن برن عقد اون 

یکیشون هم عروسی داداشش بود 

یکیشون هم راهش دور بود بهشون گفتم که حواسشون باشه اونا نگیرن

کل وسایل رو جمع کردم و برگشتم خونه و تا یه هفته نرفتم تا اوکی شدن 

...

دقیقا منم خوابگاهی بودم به هم اتاقی هام گفتم چون همون هفته یکیشون عقدش بود بقیه هم میخواستن برن عقد ...

خداخیرت بده مراقبت کردی بعضی ها اصلا براشون مهم نیست کسی بگیره بخدا الان اگه خونمو ببینی بیشتر مبلا و فرش آشپزخونه اینارو کردم تو اتاق خواب حوله ها و پتوها رو پشت بومن آخه هوا سرده بشورمم خشک نمیشن

خداخیرت بده مراقبت کردی بعضی ها اصلا براشون مهم نیست کسی بگیره بخدا الان اگه خونمو ببینی بیشتر مبلا ...

ایشالا شما هم زود خوب میشه راحت میشید فقط خودتون و شوهرتون حواستون خیلی باشه

...

ایشالا شما هم زود خوب میشه راحت میشید فقط خودتون و شوهرتون حواستون خیلی باشه

من ۲۴ ساعت سرم چرب کردم  با پلاستیک پوشوندم شوهرم میگه من بادمجون بمم افت ندارم،میگم چه ربطی داره میگه شما از بس حساس شدین رو این موضوع میگیرین 

من ۲۴ ساعت سرم چرب کردم با پلاستیک پوشوندم شوهرم میگه من بادمجون بمم افت ندارم،میگم چه ربطی داره می ...

😂😂😂مامان خودمم همینو میگفت که حساسم و اینا

بعد من اون تایم که موهام رو کوتاه کردم انقدر اشک ریختم مامانم میخندید😂

البته الانم قشنگن همه میگن کوتاه هم بهت میاد

...

😂😂😂مامان خودمم همینو میگفت که حساسم و اینابعد من اون تایم که موهام رو کوتاه کردم انقدر اشک ریختم ...

اره جذب میکنیم واقعا. ملت پول جذب میکنن ما شپش😂