2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینطور نیست ، خوب توشون هست ولی خیلی کم و انگشت شمار ، اگه بگیم همشون مثل هم هستن یعنی برادرا و پدرمونم مثل بقیه ی مردا هستن ؟ پدر من که یکی از شریف ترین مردای کل کره ی زمینه از لحاظ وفاداری و عشق به مادرم و مسئولیت پدرانه ، برادرمم بسیار آقا و متشخص و جنتلمن ، همسرمم خداروشکر تایید شده ی پدرم بوده همیشه و بسیار انسان شریف و جنتلمنیه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه اینطور نیست ، خوب توشون هست ولی خیلی کم و انگشت شمار ، اگه بگیم همشون مثل هم هستن یعنی برادرا و پ ...

راستش خداروشکر که آدمای خوبی کنارت بودن که ذهنیتت اینه  ، ولی وفاداری به معنای عشق نیس ، من مرد رو متاسفانه از بچگی تا الان یه جنس جنسی دیدم که محبت اثر کمی داره روشون با اینکه محبت و آرامش میخوان ته دلشون بازم راضی نیس و پشتا دنبال هیجان و نابودی هستن ، خیانت هیز بازی پور ن تخیل بالا ، نگاه بد به جنس زن راستش به خودمم اعتماد ندارم چه برسه به جنسی که هیچوقت از لحاظ فیزیکی تجربش نکردم

نه اینطور نیست ، خوب توشون هست ولی خیلی کم و انگشت شمار ، اگه بگیم همشون مثل هم هستن یعنی برادرا و پ ...

خداکنه اینجوری ک‌میگین باشن اما تو این دوره زمونه مردا آب ببینن شناگرای خوبی هستن

راستش اونایی ک اعتماد دارن خیلی ساده و خوشبینن نمیگم همه ولی مرد عوضی خیلی زیاده

دقیقا گاهی هم‌خودشونو ب اون راه میزنن متاسفانه منم همیشه خودمو ب اون راه میزدم و میگفتم خیلی خوبه چون بابای بچمه دیدم نه بابا همشون عین همن 😢😕

دقیقا گاهی هم‌خودشونو ب اون راه میزنن متاسفانه منم همیشه خودمو ب اون راه میزدم و میگفتم خیلی خوبه چو ...

یچیزایی من دیدم ک ...خدانکنه آدم گیر مرد عوضی بیفته بس ک نیش خوردم افعی شدم فهمیدم اکثرا دروغ میگن ک خامت کنن همه حرفاشون دروغه فقط ب عملشون باید نگا کنی و خیلی هوشیار باشی