2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

108 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

مدتیه که میخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم ولی سوالی ذهنم رو مشغول کرده و هیچکس جوابی نمیده، ممکنه بعد از یکی دوسال استفاده از ماینوکسیدیل به طور مرتب، بعد از یه مدت دیگه اثر نذاره؟ تو رو خدا اگه میدونین کمکم کنین😔😔

من رفیقم تاس بود استفاده کرد موهاش خیلی پر شد حتی اول فکر کردم رفته مو کاشته تا اینکه گفت ماینوکسیدیل میزنم ولی بعدش حساسیت گرفت استفادشو قطع کرد و مجدد تاس شد😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربون جان ادامه دادن ماینوکسیدیل به این دلیل نیست که موهای بیشتر در بیاری چون بلاخره تا یه حدی مو در میاد برای این ادامه میدن که موهای در اومده نریزند

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
مهربون جان ادامه دادن ماینوکسیدیل به این دلیل نیست که موهای بیشتر در بیاری چون بلاخره تا یه حدی مو د ...

بله میخواستم بدونم همون حدی که در اومده ممکنه بعدش کف سرم عادت کنه و دوباره ریزش شروع بشه بدون اینکه ماینوکسیدیل رو قطع کرده باشم؟

وقتی ک استفاده کنی ریزش کم‌میشه و موهات در میاد بعد دوسال دیگ خب موهات خوب شده دیگه بهتر از اون نمیش ...

من آخه از بعضیا شنیدم با اینکه مرتب استفاده میکردن بعد از یه مدتی دوباره ریزششون شروع شده در حالی که ماینو رو قطع نکرده بودن

من آخه از بعضیا شنیدم با اینکه مرتب استفاده میکردن بعد از یه مدتی دوباره ریزششون شروع شده در حالی که ...

مرتب باید بزنی و درمان های دیگه هم ادامه بدی مثل

خوردن قرص هرویت و زینک و اینا

امپول بیوتین بپانین هم خوبه بزنی 

بله میخواستم بدونم همون حدی که در اومده ممکنه بعدش کف سرم عادت کنه و دوباره ریزش شروع بشه بدون اینکه ...

ریزش دوتا علت میتونه داشته باشه ۱.حساسیت نشون دادن به دارو 

۲.قطع دارو 

بنظرم بعد دوسال هرروز استفاده نکنید کم کم کمش کنید ولی قطع نه

نه کف سر عادت نمیکنه وقتی ماینو استفاده میکنید رگ های خونی سوخت و سازشون افزایش پیدا میکنه و چرخه رشد مو تو فاز ثابتی میمونه 

فکرنمیکنم وارد فاز ریزش بشه 

به هرحال بهتره زمانشو کم کنید که حساسیت نشون ندید 

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
چه مدتی استفاده میکردن شما میدونین؟

نه ولا اطلاع ندارم چه مدت مصرف میکرد ولی واقعا واسم جالب بود که یک محصول اینقدر بتونه مو رو پر کنه راجبش تو گوگل سرچ کردم ببین ماینوکسیدیل یک داروی شیمیایی هست استفاده نکنی بهتره حالا ساید بگی چرا؟

چون شاید مو رو پر پشت کنه اما اخری یا مث این دوستم حساسیتی بش میگیری(حساسیت پوستی)

یا خسته میشی ازش.

چون باید تا اخر عمر ازش استفاده کنی اگه مصرفتو قطع کنی موهات دوباره میریزن تازه بیشتر هم میریزن چون عادت کردن به اون دارو.

پس بنظرم بهتره استفاده نکنین

خوبه دوستشی اینجوری میخندی بهشبنده خدا با وجود دوستی مثل شما نیاز ب دشمن نداره

😐اون که الان اینجا نیست که ببینه دارم میخندم بهش بعدشم ما با هم خیلی صمیمی تر از این حرفاییم همیشه کلی همو دس میندازیم بعدشممم تو که نمیدونی دوستمو نمیشناسی پس ایرادی نداره بخندیم از قدیم گفتن خنده دوای هر درد بی دواست😂🫥