2777
2789
عنوان

تو مسابقه معماری شرکت کردم

122 بازدید | 14 پست

ولی وسطش دوستم جا زد و تنها شدم ،دو شبه نخوابیدم تا اینکه امروز ساعت شیش صبح ،فایل رو فرستادم ،خیلی زیاد زحمت کشیدم ،کار گروهی رو تکنفره انجام دادم ،طراحی یه برج تو زعفرانیه بود. لطفا برام دعا کنید برنده شم 😊🙏 خیلی دعاهای شمارو قبول دارم خیلی زیاد 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ایشالا

دانشجویی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی🤍بعد الان به اسم تو فرستاده شده یا اسم دوستتم هس؟

سلامت باشی ،تا لحظه آخر نمیتونستم تصمیم بگیرم ولی در نهایت اینقدر دیر اقدام کردم که مهتلتش تموم شد ،تماس گرفتم با کلی خواهش قبول کردن منم ثبت نام کنن ،دوستم  چون اکانت نداشت نشد اسمشو بدم ،من بار دومه شرکت میکنم و از قبل اکانت داشتم 

ایشالا موفق باشین😍منم معماری میخونم شما دانشگاه ازاد بودین؟ چیکار کنم تو معماری حرفه ای بشم؟

سلامت باشی ،من دانشگاه سوره خوندم ،سه سال که از مدرکت گذشت سریع پروانه اشتغال طراحی رو‌بگیر ،تو اون سه سال کلاس طراحی برو که یاد بگیری چون تو دانشگاه معمولا چیزی یاد نمیدن،نرم افزار تری دی مکس ،ویری ،رویت رو یاد بگیر ،من فاز دو هم بلدم ولی خیلی با جزییات سرکار. داری ،باید ببینی علاقه ت تو کدوم قسمتش بیشترع

سلامت باشی ،من دانشگاه سوره خوندم ،سه سال که از مدرکت گذشت سریع پروانه اشتغال طراحی رو‌بگیر ،تو اون ...

ممنونم ازتون

من از همون ترم اول اتوکد و ارشیکد و شروع کردم به نظرتون ارشد گرفتن فایده ای داره؟

ممنونم ازتونمن از همون ترم اول اتوکد و ارشیکد و شروع کردم به نظرتون ارشد گرفتن فایده ای داره؟

اگه کار دولتی بخوای بری ارشد خوندن فایده داره ،من به زور اکسم ارشد گرفتم و دنبال کار کردن تو شهرداری بودم وگرنه قصدم نبود ،ولی بهترین دوستام و استادامو داشتم ،علاقه م زیاد هست به معماری بابت طراحی ،کار خوبی کردی آفرین ، ارشد خوندن برای شرکتای خصوصی هم زیاد مهم نی ،اونجا فقط ازت میپرسن چی بلدی ؟ چه نرم افزارایی ؟ چه مهاراتایی داری