2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط باید برین ازخونه بیرون و سم پاش بیاد دوروز توخونتون سم بزنه

سم زدیم خودمون چند بار گوگرد هم دود کردیم اما بعضی وقتا پوستشو پیدا میکنم میگم نکنه از بین نرفته باشن؟ 

سم زدیم خودمون چند بار گوگرد هم دود کردیم اما بعضی وقتا پوستشو پیدا میکنم میگم نکنه از بین نرفته باش ...

سم پاش امد براتون زد یاخودتون زدین اگه خودتون زدین فایده نداره چون سم پاش باید بیاد

اره هنوز هس باید حتمن حتمن سم پاش بیاد چون توخونتون هس هنوز

گزش نداریم آخه همسرم میگه اگه گزش داشته باشیم بگیم از بیرون بیان قرص برنج بذارن.شماخودتون درگیر بودید؟ چقد طول کشید از بین برن کامل؟

گزش نداریم آخه همسرم میگه اگه گزش داشته باشیم بگیم از بیرون بیان قرص برنج بذارن.شماخودتون درگیر بودی ...

اره درگیر بودیم مجبور شدیم دوسه روز کلا از خونمون بریم همه چیامون ریختیم وسط سم پاش امد دوسه روز کل خونه رو سم پاشی کرد و رفت کل وسایلمون وسط ریختیم 

اره درگیر بودیم مجبور شدیم دوسه روز کلا از خونمون بریم همه چیامون ریختیم وسط سم پاش امد دوسه روز کل ...

عزیزم ببخشید چیزی هم دور انداختین؟من خوشخوابمو انداختم رفتبعد سمپاشی شستشو هم کردین وسایل خونه رو ؟ساس زیاد بودن یاکم ؟کلا یکبار سمپاشی کردین یابیشتر؟لطفا جواب بره به راهنماییت نیاز دارم