2777
2789
عنوان

شوهرم یک هفتست ازم سرد شده🥲

839 بازدید | 38 پست

موقع خواب با فاصله ازم می‌خوابه فقط دستمو میگیره 

روزا اصلا تحویلم نمیگیره چهار کلمه بزور باهام حرف میزنه اونم بل اجبار بخدا به بهداشتم میرسم هروز میرم حموم بدنم مو نداره بوی خوب میدم دهنم بو نمیده به بهداشت دهانمم میرسم لباسای قشنگ میپوشم به قیافم میرسم دلم خیلی از رفتاراش شکسته بدون هیچ دلیلی ازم سرد شده💔😪

اخه آدم تو بارداری زنش اینجوری رفتار میکنه من ۸ ماهمه 

شرایط هورمون هام افتظاحه با این رفتاراش داره بیشتر روانیم میکنه

بنظر شما دلیل این کاراش چیه🥲💔

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد دلش شدیدا رابطه میخادددرابطه جنسی دارین؟

نه رابطه نداریم

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

تو این شرایط باید دورت بگرده شوهر عوضی من طرف عمه های من و گرفت ب من گفت عقده ای خااک تو سر من که آن ...

خیلی دلمو شکسته رفتاراش

من نمیبخشمش واقعا

همین حرفهایی که به ما زدی به خودش بگو.همسرم همیشه میگفت از هرچی ناراحتی بهم بگو گاهی من اصلا متوجه ن ...

حوصلشو ندارم اصلا 

یه آتیش روشن کن بذارش تو دیگ بذارش روآتیش گرم میشه🤣خوب شاید رعایت حالتو میکنه شایدم دیگه میدونه بچه ...

فک نکنم

حوصلشو ندارم اصلا

اگه حوصلشو نداری دیگه ناراحتیت ازچیه شاید ایشونم ازچیزی دلخورن حرف بزنید که حرف زدن حلال بسیاری ازمشکلاته

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مردا دوران بارداری همسرشون سرد میشن طبیعیه کاملا 

دوست نداره با رابطه به بچه آسیب بزنه 

شکمتم بزرگ شده خب طبیعیه جذابیت قبل رو نداره براش

زمان بدی همه چی درست میشه الکی حساس نشو

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.