2777
2789
عنوان

تنگی نفس

44 بازدید | 4 پست

سلام بچه من الان  سه روزه  نفس تنگی دارم سه شب پیش یهو نفسم گرفت    واقعا بد بود.  ازاونموقع الان نفسم تنگه. البته قبلا هم نفس تنگی داشتم  اما ۳ روزه بیشتر شده انگاررسینم گرفته خواب راحت ندارم  از چی میتونه باشه بنظرتون؟؟؟؟ 

خوبه

عزیزم اگه بهش توجه می‌کنی وبدتر میشه از استرسه ،،،من خودم دوسال این مدلی بودم وهر لحظه میگفتم چرا نفس عمیق نمیتونم بکشم در واقع از تلقین بود اگه مشکل قلب وریه نداری این تنگی نفس عصبیه واکه بهش توجه کنی بدتر میشی سعی کن وقتی این حالت بهت دست داد خودتو با کاری مشغول کن یا شروع کن حرف زدن با کسی وایت آلکرسی بخون آن شالله خوب میشی،،

عزیزم اگه بهش توجه می‌کنی وبدتر میشه از استرسه ،،،من خودم دوسال این مدلی بودم وهر لحظه میگفتم چرا نف ...

سپاس از پاسخگوییت عزیزم..  با استرس بیشتر میشه آره اما.  گاعی بین دوکتفم  درد میکنه  از کوچیکی  تنگی نفس داشتم میگفتن آلرژیه   ی مدت خوب بودم  گهگداری نفسم تنگ میشد الان باز اوت کرده    انگار سینم گرفته  شبا موقع خواب   اذیت میشم....  توهم این علائمو داشتی؟ 

خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس و مشکلات معده استرس و اضطراب و پنیک اتک مشکل ریوی مشکل قلبی دیابت چربی خون اینا علل تنگی نفس ...

دکتر ریه و و قلب رفتم  گفتن تنگی نفست از استرسته چون  مشکلی نداشت خداروشکر شایدم حمله پنیک باشع  اگ اونه باید بعد حداقل ی ساعت  ول کنه  اما الان سه روزه   سینمم درد میکنه  احساس میکنم سرماخورده سینم  نمیدونم

خوبه