2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

1257 بازدید | 60 پست

من 20 سالمه عقد بودم جداشدم دوره ی عقدم فقط2ماه بود الان 1ساله ک میگذره از جداییم برای عقدم زیاد راضی نبودم زیاد مشکلات داشتم الان ک 1سال میگذره وقتی دعوام میشه تو خونه خواهر کوچیکم میگه تو خفه شو بیوه خیلی دلم میشکه خورد میشم مامان و بابام چیزی بهش نمیگن .

توروخدا کمکم کنیدچیکار کنم  نمیتونم اینجوری زندگی کنم باهاشون .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐😐😐از هر کسی به اندازه درکش توقع داشته باش تا ناراحت نشی عزیزم.

کِی اون روز میاد که دیگه هیچکس از کلماتی مثل بیوه و مطلقه و ... استفاده نکنه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عجب بیشعور.. بکوبون تو دهنش... به پدرت گلایه  کن

به اصابت مسلسل باش😆😆😆

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
دارم میگم فقط عقد بودم هیچ رابطه ای بااون شخص نداشتم 

بیخیال عزیزم.بذار بگه صعف نشون نده.

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

باباتون چیزی نمیگه؟؟؟ شمام چیزی نگو بچس عقلش نمیکشه ولی باید بابات و مامانت برخورد کنن

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید