hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3191 عنوان لعنتی تو خوابم دیگه نیا چیکارت کنم😭😭😭 345 بازدید | 12 پست بچه ها من قبل ازدواجم ازهمون بچگیم عاشق یه نفربود ودیوونه وار میخاستمش اما نشد به ارزوهام برسن ازهزاران ارزوم که براورده نشد این اقا یکیشون بچه ها من هی ایشونو خواب میبینم رسما نمیخام بیداربشم بیدارم میشم میمیرمو زنده میشم یه قلب درد شدیدی میگیرم که نگو .تاشب فقط انگارتوهپرتوم چیکارکنم خوابم نیاد توخواب حرف میزنیم بغلش میکنم گریه میکنم انگاربهش رسیدمو وخودمم باورم نمیشه😭😭😭😭😭 روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ 1403/09/27 | 10:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7064 بهش بگو بخشیدمت و دیگه تو خواب من نیا نمیاد دیگه من امتحان کردم زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
good_world عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3903 من خواب کسی که بهم نامردی کرد رو میبینم و توی خواب خیلی با هم خوب و مهربونیم به خاطر همین تناقض وقتی از خواب بیدار میشم میگم چی میشد توی واقعیت هم همینقدر آدم خوبی بودی که ذهن و روح من الان واسه دیدن روی خوب تو مجبور نباشه تصورت کنه توی خواب 💔 دانشجو
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22100 بهش بگو بخشیدمت و دیگه تو خواب من نیا نمیاد دیگه من امتحان کردم واقعا؟ سلامتی و خوشبختی دخترم
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7064 واقعا؟ اره ولی طرف من مرده بود داشتم روانی میشدم آخر یه شب گفتم من اگه حقی به گردنت دارم بخشیدمت خواهشا نیا تو خوابم دیگه نیومد و من به آرامش رسیدم زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3191 اره ولی طرف من مرده بود داشتم روانی میشدم آخر یه شب گفتم من اگه حقی به گردنت دارم بخشیدمت خواهشا نی ... من خیلی عذاب میکشم شوهرم هی میگه چت سده چرا حالت خوب نیست ,وقتی هم شب یهو ازخواب بپرمم تا صبح نمیتونم بخابم روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7064 من خیلی عذاب میکشم شوهرم هی میگه چت سده چرا حالت خوب نیست ,وقتی هم شب یهو ازخواب بپرمم تا صبح نمیتون ... امتحان کن جواب میگیری زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22100 اره ولی طرف من مرده بود داشتم روانی میشدم آخر یه شب گفتم من اگه حقی به گردنت دارم بخشیدمت خواهشا نی ... خوشبحالت منم طرفم پسرعمومه خواستگارم بوداز اولش بهش نه گفت پدر مرحومم و هیچ قول قراری نبود خواستگار سنتی شاید باور نکنی ۱۸ ساله ازدواج کردم بازم گاهی توخوابم میاد آخه بیچاره کاری نکرده ببخشمش یعنی منم بگم جواب میده؟ سلامتی و خوشبختی دخترم
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3191 خوشبحالت منم طرفم پسرعمومه خواستگارم بوداز اولش بهش نه گفت پدر مرحومم و هیچ قول قراری نبود خواستگار ... مال منم پسرعمومه ولی من عاشقش بودم اونم بود ولی خانواده هامون نزاشتن روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22100 مال منم پسرعمومه ولی من عاشقش بودم اونم بود ولی خانواده هامون نزاشتن برای ما عزیزم یکطرفه بود چون من سرم به درس مشغول بود سلامتی و خوشبختی دخترم
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7064 خوشبحالت منم طرفم پسرعمومه خواستگارم بوداز اولش بهش نه گفت پدر مرحومم و هیچ قول قراری نبود خواستگار ... امتحان کن من خودم داشتم دیونه میشدم نمی دونستم چیکار کنم اینو گفتم راحت شدم شما میتونی ازش معذرت بخوای و آرزوی خو شبختی کنی ولی کلا قاطعانه بگو نیا تو خوابم زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3191 مال منم پسرعمومه ولی من عاشقش بودم اونم بود ولی خانواده هامون نزاشتن شما الان چیکارمیکنید شاغلید؟من علوم تربیتی میخونم به نظرتون مدارس غیرانتفاعی خوبع یا استخدام رسمی روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22100 شما الان چیکارمیکنید شاغلید؟من علوم تربیتی میخونم به نظرتون مدارس غیرانتفاعی خوبع یا استخدام رسمی بله شرکت حسابرسی داریم حسابدار مستقل هستم عزیزم سلامتی و خوشبختی دخترم