2777
2789

پسرم یکسالش ازمایش گرفتیم تو آزمایشگاه خصوصی منتهی چون اون موقع سرماخورده بوده وتب داشته نباید دکتر بی سواد احمق آزمایش می‌نوشته حالا جوابش اشتباه و نمیتونم تو آزمایشگاه خصوصی باز ۸۰۰دیگه بدم بیمارستان دولتی هزینه اش چقدر؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر باید بنویسه برین یه تامین اجتماعی بگید آزمایش چکاپ برای بچم میخوام براتون مینویسه

اخه تامین اجتماعی باید ازقبل نوبت بگیرم خیلی هم شلوغ بیرون دکترعمومی میدم بنویسه میشه دیگه ؟

وقتی دکترنمیدونسته ازمن چه انتظاری دارید نمیدونستم

اصلا خود ازمایشگاه معمولا می پرسه دکتره خبر داشت که بچه مریض هست؟؟؟من حتی یه هفته بعد خوب شدنش بردم ازمایش انزیم های کبدش رو بالا نشون داد ما هم با استرس بردیم بیمارستان دکتره گفت چون مریض بوده یه دوره شربت استا اینا دادی رو کبدش اثر داشته زیاد مهم نیست حتی بعد یه هفته هم اثرش نرفته بود اینو معمولا همه دکترا میدونن حتی مادرا هم باید بدونن چون مسئله مهمی هست خب

اخه تامین اجتماعی باید ازقبل نوبت بگیرم خیلی هم شلوغ بیرون دکترعمومی میدم بنویسه میشه دیگه ؟

ازمایشگاه ها معمولا بدون برگه هم ازمایش چکاپ می نویسن احتمالا بری بهداشت هم نامه بده یه دوره بهداشت نامه میداد میخوای برو بپرس بازم

اصلا خود ازمایشگاه معمولا می پرسه دکتره خبر داشت که بچه مریض هست؟؟؟من حتی یه هفته بعد خوب شدنش بردم ...

اره عزیزم اصلا برای مریضیش بردم دکتر  برداشت ازمایش نوشت حالا من ازاین به بعدمیدونم هواسم هست