2777
2789
عنوان

تاحالا شده حس کنین مامانتون

1493 بازدید | 82 پست

دوستتون نداره مث بقیه مامانا ک عاشق بچشونن؟

من دماغمو عمل کرده بودم یه حموم منو نبرد.

این چن روزه ولی مامانای بقیه دخترا تا دسشوییم میرفتن باهاشون.

یا مثلا پشت کنکور بودم همش باهام عین اضافیا رفتار میکرد

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بله حس کردم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باز خوبه گذاشت دماغ عمل کنی مامان من بود پولشو بالا میکشید

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره ..‌ سر حهیزیه و سیسمونی و کارای عقد و عروسی بشدت برام‌کمکاری کردن در حالیکه برای عقد و عروسی داداشام بابام زمین فروخت ... همه چیو پر و پیمون و مجلل برگزار کرد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

این حسو نسبت ب عممم و دخترش دارم

اصلا محبت نمیکته به دخترش

بهش میگه برو کار کن لباس بخر برا خودت، یا پول تو جیبیاتو جمع کن، خوراکی نخر تا جمع کنی، 14 سالشه

دخترش خب بچس، تو سنیه ک عاشق لباس و تیپ زدنه... ولی همش داره از دوستاش لباس قرض میکنه و عادت کرده ب این کار

منم تا زمانی که به این جایگاه شغلی خوب نرسیده بودم، اصن به من محل نمیداد

از وقتی به این جایگاه رسیدم انقد بهم میرسه، یه وقتایی اعصابم خورد میشه از این توجهاش، یاد رفتارای قبلناش میوفتم

میگم کاش اون روزا که حالم خوب نبود دوسم داشتی... 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره ..‌ سر حهیزیه و سیسمونی و کارای عقد و عروسی بشدت برام‌کمکاری کردن در حالیکه برای عقد و عروسی داد ...

خیلی نگرانم واسه حاملگیم

منم تا زمانی که به این جایگاه شغلی خوب نرسیده بودم، اصن به من محل نمیداداز وقتی به این جایگاه رسیدم ...

برای منم همینه از من فقط برا پز دادن استفاده میکنه 

درسمو خوندم الان با من پز میده فقط