2789
عنوان

تخم مرغ عسلی

4226 بازدید | 24 پست

خانما اگه خدا بخواد آخر این هفته که تو راهه میخوام یز بشم این نه ماهه تخم مرغ عسلی نخوردم الان هوس کردم میتونم بخورم؟ ضرر نداره؟کسی هست که تو بارداری خورده باشه؟

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عسلی هم میخوری؟ دلم بدجور یه نیمرو با زرده های سالم میخواد😢

آره من حتی زعفرون ودارچینم میخورم 

بخوریدفه که اشکال نداره

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

سعی کن عسلی نباشه عزیزم. منم هرچی دلم خواست خوردما ولی این یه مورد رو انقدر که تاکید کردن دورش خط کشیده بودم. عوضش بعد از زایمانت هرچقدر دوس داشتی بخور اون موقع خیلی هم برات مفیده😉

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

نه نخور عسلی چون کامل نپخته ضرر داره. بزار ایشالا بعد زایمان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
به سلامتى اخراى راه سخت باردارى هستى ايشالله نى نى خوشگلت زير سايه پدر و مادرش بزرگ شه امين

ممنون عزیزم ، ان شالله ، همچنین برای شما جوجتونو به سلامتی و دل خوش بغل کنی و با همسرتون به ثمر بنشونید

بلند شدم درس کنم شوهرم نزاشت دیگه😥میگه ممکنه سالمونلا داشته باشه😞این همه قبلا خوردیم نداشت چه حکمتیه تو بارداری این ممکنه داشته باشه بیشتر ممکن میشه خدا میدونه