2777
2789
عنوان

ینی خیلی بد شد تماسشو جواب ندادم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 189 پست
آیدا ی زمانی خر بودم ارهیادمهیادم نیار ب روم نیار اونروزارودوسش داشمبرام مهم بود ولی ریدبدجور ریدالا ...

قصد نداشتم یاد آوری کنم ، همچین ادمی هم نیستم ک گذشته رو بکوبم تو سره طرف 

خواستم بهت بگم تو معنیه اهمیت داشتن و بی اهمیتی رو اشتبا فهمیدی فقد

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

قصد نداشتم یاد آوری کنم ، همچین ادمی هم نیستم ک گذشته رو بکوبم تو سره طرف خواستم بهت بگم تو معنیه اه ...

فهمیده بودم*

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصد نداشتم یاد آوری کنم ، همچین ادمی هم نیستم ک گذشته رو بکوبم تو سره طرف خواستم بهت بگم تو معنیه اه ...

آخه ایدا

من سر ی موضوع مهمی بش زنگ زدم

سریع ورداش

من چی..؟ن

بدشد ولی 

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

ایدامیگم من نمیدونماصن هرچی تو بگیو میکنم باشه؟توهمیشه مواظبم،مراقبم بودیالانم هرچی بگی همونو میکنم. ...

رابطه تو مربوط ب خودته 

و باید اینقد بزرگ بشی تا اشتباه و تشخیص بدی 

ب نظره خودت چیکار باید بکنی؟

من جای تو، همه این اتفاق هام برای من، از تو کمک می‌خوام، چی بهم توصیه میکنی؟

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

رابطه تو مربوط ب خودته و باید اینقد بزرگ بشی تا اشتباه و تشخیص بدی ب نظره خودت چیکار باید بکنی؟من جا ...

دلیل اینکه ترجیح میدم با احدی در رابطه نباشم:😂

هیچی بلدنیسم خو

هیچیم نمیدونم

خستم-

دلیل اینکه ترجیح میدم با احدی در رابطه نباشم:😂هیچی بلدنیسم خوهیچیم نمیدونمخستم-

عجبا 

تو میتونستی راهنمایی کنی، ولی الان نمیتونی 

کور شدی

عجبا تو میتونستی راهنمایی کنی، ولی الان نمیتونی کور شدی

کورشدم؟ذوقمم کور شده

چ تفاهمی

--

آیدا برو بخون میگممممم

میدونم کی باید بخونم

نمیدونی

حس بدی میگیرم نمیزارم درس بخونی

برو بخون