2777
2789
عنوان

ینی خیلی بد شد تماسشو جواب ندادم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 189 پست
چ فرقی؟هردومون ی سر طناب بودیم..

مهم الانه خب 

چرا داری با عذاب وجدان رفتار میکنی؟ تو مگ نمیگی نمیخوای؟ پس بهتره اون طفلک و پس بزنی تا اینکه ی امیده واحی بهش بدی

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

کورشدم؟ذوقمم کور شدهچ تفاهمی--آیدا برو بخون میگممممم

اگ ی روز ی برنامه  نوشتم قطعا قابلیت سیلی زدن از راهه دور و براش میزاشتم -

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم الانه خب چرا داری با عذاب وجدان رفتار میکنی؟ تو مگ نمیگی نمیخوای؟ پس بهتره اون طفلک و پس بزنی تا ...

هرچقد پس میزنم مصمم تر میشه

یادته چق دوسش داشتم؟اونموقع سرد میشد هرچقد بیشتر دوسش میداشتم..

انکار برعکسهدکلا

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

نمیدونیحس بدی میگیرم نمیزارم درس بخونیبرو بخون

میدونم

نگیر پس، بجای اینکه گریه کنم مشغول شدم، ب نظر خوب بود تا بد

اگ ی روز ی برنامه نوشتم قطعا قابلیت سیلی زدن از راهه دور و براش میزاشتم -

میری بخونی یا بزنم🖕🏻😒

ایدا خوشگلم برو

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

میدونمنگیر پس، بجای اینکه گریه کنم مشغول شدم، ب نظر خوب بود تا بد

دور چشات بگردم من،چرا گریه؟:(

هرچقد پس میزنم مصمم تر میشهیادته چق دوسش داشتم؟اونموقع سرد میشد هرچقد بیشتر دوسش میداشتم..انکار برعک ...

اره خب یکیو پس میزنی بیشتر میاد طرفت 

ولی تو پس نمیزنی بعضی وقتا، یکی درمیون جوابه تلفن، یک در میون ناز کشیدن برای قهرش، یکی در میون اهمیت 

و اینو باید کم و کمتر کنی تا اسیب نبینه، و تو نمیتونی چون ی حسی نمیزاره، ی چیزی مثله عذاب وجدان 

اره خب یکیو پس میزنی بیشتر میاد طرفت ولی تو پس نمیزنی بعضی وقتا، یکی درمیون جوابه تلفن، یک در میون ن ...

یچیزی مث اینکه احساساتی ک ب اوج رسیده بود

تو اوج مُرد

و من شدم ی ادم سرگردون

هوم؟

من برا قهراش تابحال ناز نکشیدم ولی-

فشار زیاد بود

فشار چی اخه

وای خدای من

من همینطوری حالت بده رو سرتم اوار شدم

یچیزی مث اینکه احساساتی ک ب اوج رسیده بودتو اوج مُردو من شدم ی ادم سرگردونهوم؟من برا قهراش تابحال نا ...

همون هوا میخوای بمونی؟

حالا هرچی