chi_mikhori مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 748 عنوان وای کمک 38 بازدید | 4 پست خانما من امروز اینجوری شدم که هرچی میخورم یه نیم ساعت بعدش تقریبا گشنم میشه ، ضعف معدن میگیرم نه شدید ولی قشنگ حس گرسنگی احساس میشه غذا هم کم نمیخورم و امروز بیسکوییت و اینا هم حتی خوردم برای میان وعده ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم پیشنهادی دارین؟ 1403/09/26 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 یه مدت شبا جوشونده شوید خشک با عسل میخوردمریزه خواری و ضعف روزانه ام رو حل کردبرا لاغری و رژیم و پرهیز از پرخوری و ریزه خوری عاااالیه اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
chi_mikhori مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 748 یه مدت شبا جوشونده شوید خشک با عسل میخوردمریزه خواری و ضعف روزانه ام رو حل کردبرا لاغری و رژیم و پره ... امتحان میکنم مرسی، یه لیوان شبی بسه ینی؟
دختربهار19 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 90 من یه مشاور طب سنتی میشناسم که از روی زبون میفهمه که چه مشکلی داری اگه میخوای شمارشو بدم تازه مشاورشم رایگانه
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 امتحان میکنم مرسی، یه لیوان شبی بسه ینی؟ آره شوید خشک ۲ ق غ خ بزار با دو لیوان بجوشهیه لیوان شد صافش کنولرم ک شد عسل بزنمزش عااالی میشهبعد شام بخورمث عرق نعنا میمونهمیشوره میبره سر دلت کامل سبک میشه😍منم دعا کن🤭🥰 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊