2777
2789
عنوان

خوندن خطبه عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 40 پست
چون بعدش خیلی سختی کشیدیم تا بتونیم با هم کنار بیایم. از دو تا فرهنگ متفاوت و بدون هیچ شناختی. وحشتن ...

منوهمسرمم خیلی باهم فرق میکنیم اوایل خیلی میجنگیدم اماالان دیگع نه!به تفاوت هامون جوردیگه ای نگاه میکنم وسعی میکنم ازکنارش بودن لذت ببرم

من دوتا خواهر زاده پسر شیطون دارم.دوروبرم میچرخیدن یکیش از وسط صندلی میومد بیرون اون یکی چادرمو کنار میزد واسه شکلات 

خلاصه نفهمیدم چی شد چی گفتن اصلا  

کارشناس ارشد حقوق قضایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بعدش خیلی سختی کشیدیم تا بتونیم با هم کنار بیایم. از دو تا فرهنگ متفاوت و بدون هیچ شناختی. وحشتن ...

وای من 3ساله ک از عقدم میگذره من با شرایط شما اما ب اجبار عقد کردم از روزه عقد وخاستگاری متنفرم 

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
مه فکرمیکردم چطوری بگم بله .یعنی اول بگم بااجازه بزذگترا وپدرمادرم یا پدرمادرم و بزرگترا ولی استرس ...

درکل لحظه خیلی پراسترسیه!همه ی حس هاباهم میادسراغ ادم پشیمونی خوشحالی تاسف غصه اضطراب

وای من 3ساله ک از عقدم میگذره من با شرایط شما اما ب اجبار عقد کردم از روزه عقد وخاستگاری متنفرم  ...

والا من تا شب عروسیم همینطوری بودم. یعنی الان میگم کاشش همون شب عروسی پشت در که وایستاده بودم کاش همونجا برمیگشتم به پدرم میگفتم منو برگردون خونه

خدا شاهده نه اینکه شوهرم ادم بدی باشه نه اصلا. ولی دنیامون باهم زمیننن تا اسمون فرق میکنه. هنوز که هنوزه حرف هم نمیفهمیم نمیتونیم مرحم دل باشیم برای هم. خانواده ها هم که دیگه جای خود

والا من تا شب عروسیم همینطوری بودم. یعنی الان میگم کاشش همون شب عروسی پشت در که وایستاده بودم کاش هم ...

دقیقا منم همینطورم همسره منم خوبه ولی دنیامون و خاسته هامون متفاوته، زندگی ارومی دارم ولی ازخیلی نیازا دارم ک میدونم با همسرم براورده نمیشه، خیلی سخته😢

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡