2777
2789

ما ازدواج ک کردیم چون با خواهر شوهرم قهر بودیم نمیذاشت بیاد خونمون بعد سه ماه اومد کادو اشغال آورد من پارسال دو ملیون دادم کادو خریدم براش ولی تولدم باز دخترش نذاشت حتی تبریک خشک و خالی بگه خود مادرشوعرم خوبه ولی دخترش یادش میده خیلییییی ناراحتم چی بخرم امسال براش بنطرتون خیلیییییی دلم شکسته ازش ولی شوهرم ناراحت میشه بگم نریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال براش کیف خریده بودم جاریم رفت رومخش ک این برا جووناست بدرد تونمیخوره وفلان اونم یکی از کیفای خودم ک اونجاس وگفت برمیدارم اونی ک خریدم وداد بخودم همسرم گفت ازسال دیگ هیچی نمیخری فقط شیرینی یا کیکی چیزی میگیریم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

امسال مادرم نیست اصلا دلم نمی‌خواد به روز مادر فکر کنم 

میذارم به عهده شوهرم خودش هرچی خواست بگیره برا مادرش 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

هیچی نخر کسی که اختیارش دست خودش نیست و ب حرف دخترشه منم اینجوریم اصلا برام اهمیتی ندارن خیلی وقته سردشدم باهاشون

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

هر سال کارت هدیه یا سکه پارسیان یا همه برادرا پول روی‌هم میذارن طلای سبک براشون میخرن 

در کل چون به سلیقشون آگاه نیستم هدیه نمیخرم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.